Piektdiena, 17.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Umberts, Herberts, Dailis;

Grāmatu nams „Valters un rapa" septīto reizi saņem konkursa „Latvijas Labākais tirgotājs" balvu

Inita Kānīte, 09.02.2011. 16:34

Piektdien, 10. februārī, plkst. 14 Latvijas Brīvo arodbiedrību savienības lielajā zālē (Rīgā, Bruņinieku iela 29/31) pulcēsies Latvijas labākie tirgotāji, un šajā pasākumā tiks apsveikti konkursa „Latvijas Labākais tirgotājs 2010" uzvarētāji, starp kuriem ir arī Grāmatu nams „Valters un Rapa".
Grāmatu nams „Valters un rapa" septīto reizi saņem konkursa „Latvijas Labākais tirgotājs" balvu

Grāmatu nams „Valters un Rapa" jau septīto reizi ir ieguvis Galveno balvu konkursā "Latvijas Labākais tirgotājs" – tas liecina par stabilu un profesionālu uzņēmuma darbību. Kā atzīst žūrijas eksperti – pirmo reizi tikt uzvarētāja godā ir daudz vieglāk, nekā atkārtoti vairākas reizes pēc kārtas – katru gadu jācenšas pilnveidot uzņēmuma darbu un celt pircēju apkalpošanas kvalitāti.

Konkurss "Latvijas Labākais tirgotājs", kuru rīko Latvijas tirgotāju asociācija un Latvijas Pašvaldību savienība, notiek jau kopš 1995. gada. Konkursa mērķis ir popularizēt labākos tirdzniecības, ēdināšanas un pakalpojumu uzņēmumus, paaugstināt nozarē strādājošo profesionalitāti un iepazīstināt ar tiem plašu sabiedrību. Par konkursa popularitāti liecina tas, ka ik gadu tā dalībnieku sarakstā parādās jauni uzņēmumu nosaukumi.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV