Svētdiena, 19.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sibilla, Teika, Lita;

Otro reizi notiks labdarības koncerts "Deja mazajai sirsniņai"

Elīna Irbe, 15.02.2011. 12:11

Seši deju ansambļi atkal apvienojušies, lai rīkotu koncertu "Deja mazajai sirsniņai". Koncerta mērķis ir palīdzēt 99 bērniem, kuru ikdiena ir nemitīga cīņa, sabiedrotais - laiks, bet vislielākais šķēršlis - līdzekļu tūkums. Dejotāji aicina palīdzēt, atnākot uz koncertu 19.februārī Rīgas Kongresu namā.

"Kopš pirmā pasākuma bērnu skaits, kuriem ikdienā nepieciešama palīdzība, ir dubultojies. Šobrīd ziedot.lv projektā piedalās jau 99 bērnu ģimenes. Lai arī mūsu spēkos nav pilnībā izmainīt šo cilvēku dzīvi, mēs esam pārliecināti - vairāk smaidu tikai vairo prieku un laimi, bet pozitīvas emocijas veicina veseļošanos," saka Dace Āboltiņa Ābola, projekta idejas autore un tautas deju ansambļa Dancis dejotāja.

Paši dejotāji uzskata, ka koncerts ir lielisks veids kā palīdzēt, apvienojot patīkamo ar lietderīgo. "Mēs līdz šim projekta īstenošanā esam iesaistījuši vairākus uzņēmējus, bez kuru palīdzības diez vai mums būtu izdevies sagādāt jau tik daudz prieka. Mums ir veicies, jo mūsu draugi un atbalstītāji ir fantastiski cilvēki. Tagad mēs vēlamies uzrunāt sabiedrību - atnāciet uz koncertu! Tieši tik vienkārši - atnāciet!" aicina Dace Āboltiņa Ābola.

Projekta īstenotāji šajā gadā nolēmuši iepazīties ar bērniem personīgi, tāpēc 30.janvārī mazuļus aicināja uz kopīgiem svētkiem. Šajā dienā bērniem bija ne vien iespēja zīmēt, iet rotaļās un bildēties kopā ar pasaku tēliem, bet baudīt arī nelielu koncertu, kurā piedalījās bērnu deju kolektīvi "Teiksmiņa" un "Līgo bērnu studija", bērnu ansamblis "Knīpas un Knauķi", kā arī dziedātājs Normuns Rutulis.

Labdarības koncerts "Deja mazajai sirsniņai" notiks 19.februārī Rīgas Kongresu namā plkst.17.00. Koncertā piedalīsies Latvijas Universitātes Tautas deju ansamblis "Dancis", Tautas deju ansamblis "Teiksma", Rīgas Kultūras un tautas mākslas centra "Mazā ģilde" Tautas deju ansamblis "Līgo" un Deju ansamblis "Daiļrade", Rīgas Tehniskās universitātes Tautas deju ansamblis "Vektors", un VEF Kultūras pils Tautas deju ansamblis "Rotaļa". Visi ienākumi no koncerta tiks ziedoti bērniem. Biļešu cenas ir 4-6 Ls. Tās var iegādāties Biļešu servisa kasēs.

www.dejamazajaisirsninai.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV