Sestdiena, 18.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Inese, Inesis, Ēriks;

Piektdien notiks Latvijas Mākslas akadēmijas karnevāls

Valdis Sils, 16.02.2011. 09:07

Piektdien, 18. februārī, sākot no plkst. 20.00, Latvijas Mākslas akadēmijas telpās notiks 73. Latvijas Mākslas akadēmijas karnevāls - izstāde "Vuelo Carneval" ("Lidojums karnevālā"). Šīs ziemas krāšņākā un aizraujošākā kultūras un izklaides pasākuma programma papildināta ar jaunām atrakcijām.
Piektdien notiks Latvijas Mākslas akadēmijas karnevāls

Galerijas:

Karnevāla apmeklētājus aizraujošajam lidojumam iesildīs un telpas ar smiekliem piepildīs Rīgas Improvizācijas teātra aktieru kārtējā pirmizrāde!

Ikviens karnevāla apmeklētājs ir aicināts likt lietā izdomu un radošumu, veidojot savu vakara tērpu, jo pasākuma laikā notiks konkurss, kurā citu apmeklētāju vērīgās acis izvēlēsies savuprāt greznāko, labāko un interesantāko tērpu, masku vai izskatu! Konkursa uzvarētājiem - īpašas balvas!

Jau šobrīd akadēmijā notiek milzīga rosība un gatavošanās karnevālam - mākslinieku komandas īsteno savas radošās idejas un liek lietā prasmes, lai uzburtu vidi, kas katram apmeklētājam ļaus sajust pasaules slavenāko karnevālu elpu un klātbūtni. Arī apmeklētājiem tiks dota iespēja izpaust savas mākslinieciskās dotības skicējot (un arī dejojot!).

Runā, ka šī būšot visaukstākā nedēļa šajā ziemā - un tieši tāpēc ikviens interesents ir aicināts uz pasākumu, kas sasildīs prātus un sirdis daudz vairāk kā karstas tējas tase mājās.

Apmeklētāji tiks aicināti nokļūt greznākajos pasaules karnevālos - Brazīlijā un Venēcijā. Krāšņi tērpi, noslēpumaina (jo visi taču ir ieradušies maskās) un tomēr nepiespiesta atmosfēra, Mākslas akadēmijas studentu darbu izstādes, dzīvā mūzika, priekšnesumi un konkursi - tas viss ir krāšņais arsenāls, kas padara šo pasākumu par neaizmirstamu un izklaidējošu piedzīvojumu.

Karnevālā arr savu klātbūtni un uzstāšanos apmeklētājus priecēs tādi mākslinieki kā "Inokentijs Mārpls", grupa "Triānas parks", Gvido Linga, Kazanovas orķestris un daudzas citas grupas, dīdžeji, vīdžeji. Būs iespēja gan vērot, gan mesties līdzi aizrautīgās CHA CHA CHA, salsas un Brazīlijas dejās.

Un pavisam karsta ziņa tiem, kas ir nokāruši degunus, jo nepaspēja iegādāties biļetes iepriekšpārdošanā - trešdien, 16.februārī, no plkst 18.00 līdz 20.00, notiks biļešu izpārdošanas maratons - "kas pirmais brauc - tas pirmais maļ"! Visiem tiem, kas ieradīsies pirmie un zinās TWITTER paroli, biļetes tikai par Ls 5. Tiem, kas nebūs tik naski, šajā dienā biļetes cena - 7 Ls.

Ja kādu aukstuma dēļ biedē stāvēšana garajās rindās, kādas ik gadu vērojamas pie Karnevāla ieejas, pasākuma organizatori ir parūpējušies par to, lai neviens deguns nenosaltu.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV