Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Komentāri rakstam: Deju grupas „Dzirnas” Atspēriena koncerts

jaunākie lejā

bro-tip 27.10.2007. 17:50

gut gut, lita. biuzjuxi cmuxi

KB 27.10.2007. 18:15

Biju uz koncertu. Daudz, latviski sakot, lažu, bet to varēja pieciest. Puiku specvienība - ekselenta. Meitenes, nu, tādas... visādas... bet, nu, nekā labāka Latvijā šajā - popa dejas žanrā nav, tāpēc jāpriecājas arī par meitenēm! :)
Lai izdodas Agra sapnis!

sems 27.10.2007. 18:41

ljoti labi

bebrene 27.10.2007. 19:15

nu dzirnas jau tie dzeki kas dejo labi >par meiteneem , kas dejo labi..ta viš ir!
nu viss bija taadaa, omoliigaa stilinjaa..jo ljažas bij bij`

aina 27.10.2007. 19:19

Visu cieņu Dzirnām, bet pasākums gan man bija viena liela vilšanās. 1) no C sektora vidusdaļas skatuvi vareeja redzēt tikai augumā garākie skatītāji (vecāki ar bērniem pēc pirmā cēliena devās mājup), tādēļ nācās vērot daļēji uzfilmētos uzvedumus uz ekrāna skatuves malā, 2) ekrānu kvalitāte briesmīga- miglains, raustīgs ekrāns, 3) rakstā jau minēts, ka vadītāji pilnīgi garām... varētu vēl turpināt par pārējām nepilnībām, bet lai jau paliek. Vismaz bija smieklīgi vērot gulošo vīrieti, kurš ik pa laikam sarāvās no saldā miega :))

RR 27.10.2007. 22:10

tie,kas neko nedara,neko nesaprot1 speej tik kritizeet un nolikt!!!!
tad paraadiet,ko labaaku! izdariet kaut pusi darba,ko izdariijushas Dzirnas kopaa!!!

to PR 27.10.2007. 23:01

"tie,kas neko nedara,neko nesaprot1 speej tik kritizeet un nolikt!!!!
tad paraadiet,ko labaaku! izdariet kaut pusi darba,ko izdariijushas Dzirnas kopaa!!!"

Komemntaars galiigi nevietaa.. jā dzirnas ir labaakais,driizaak vieniigais, kas shajaa jomaaa Latvijaa ir, bet taapeec nevajag so procesu idializeet, pats esmu dejojis dzirnaas,taapeec uzskatu ka mans viedoklis ir pilniigi objektiivs!
Jā tas par tām vietām bija pilniigi garaam, ka samaksaa 8 ls un jaaseez tai c sektoraa :(
bija daudz siiku nepilniibu, bet koncerts kopumaa jauks...

:) » RR 27.10.2007. 23:01

Šajā diskusijā nav runa par to, ko Dzirnas ir izdarījušas, bet gan par koncertu, kurā tiešām skatuves un skatītāju rindu izvietojums attiecībā vienam pret otru bija absolūti nepieņemams - cilvēkiem galējos sektoros bija koncerts jāskatās no apmēram 160 grādu leņķa; runāt Agris publikas priekšā nemāk - to atzīst gan viņš, gan jebkura saprātīga būtne; laikā, kad Putnu Balle sāka uzstāties, visā zālē vēl dega gaismas un skatītāju pūļi vēl klīda apkārt; laikā, kad mazie dejotāji dejoja bez mūzikas, Iļģi taisīja lielāku troksni, stellējot savus instrumentus... Bija daudz nepilnību, bet neviens nenoliedz, ka Dzirnas ir vienīgās, kas masveidā dejo šajā žanrā, tāpēc labākās... relax, RR...

osis 27.10.2007. 23:27

Prieks, ka portālā beidzot parādījusies diskusija, kas vienlīdz gan norāda uz pasākuma nepilnībām, gan uzslāvē tā organizatorus. Tieši tā arī tam jābūt, neviens mēs neesam pati pilnība, bet gan kritika, gan uzslavas nopelna tie, kas kaut ko dara, nevis tikai noliek, pietam ar necenzētiem vārdiem un neloģiskiem pārmetumiem, kā tas ir vērojams visās mūsu sabiedriskajās jomās starp "lielajiem"...

Visu cieņu Agrim un viņa komandai par to, ka protiet cilvēkiem likt apbrīnot to, uz ko ir spējīgs katrs no mums, ja vien spējam baudīt dzīvi un cienīt attieksmi pret to.

aina 27.10.2007. 23:43

... tiem, kas neuztvēra- es esmu sajūsmā par Dzirnu priekšnesumiem, tāpēc gāju uz koncertu, bet man nebija lemts to redzēt un izbaudīt :(
Bet es vismaz varu lepoties, ka izdzīvoju to trako lietu (aiz cieņas pret meitenēm, bez lietussarga) pie Kongresu nama, jo tas uzvedums ir vienkārši fantastisks!!! Visu cieņu dejotājiem un Agrim kā pasniedzējam!!! :)

Elen 28.10.2007. 00:18

Manuprāt, šis koncerts biji bezjedzīgi gari izstiepts.Dziedātāji tikai midzinaja skatītājus, jo mēs taču gājām uz Deju grupas Dzirnas koncertu....kur es domāju lielākā daļa bija gaidījusi tikai dejošanu.....Ja šie dziedātāji būtu salikti kopā ar dejotājiem-varbūt būtu ok....
Un arī pilnīgi piekrītu raksta autoram, ka kārtējo reizi, koncerta vadītāju runas teksts bij pilnīgi nesakārtots un neveikls, kas tikai paildzināja koncertu...:(Domāju, ka šis bija viens no sliktākajiem Dzirnu koncertiem kāds ir bijis...:(
P.s. kas likās mazliet dīvaini - katrs lielais koncerts vai uzvedums iekrīt tieši Dzirnu vadītāja dzimšanas dienā....

pamparam 28.10.2007. 02:15

Muljkjiibas.... zinu zinu vismaz 1 toch liimenii deju grupu, kas sit aukstaak par dzirnaam..

HAHAH 28.10.2007. 02:17

dzirnas dejo tie dejotaji, kuri neko nav sasniegusi baleta. smiekligi verot tas sejas izteiksmes, kuri centas but dikti profesionali, bet izpildijums loti zemaa limeni, nu nevajag meginat baletu, ja nesanak!!!un tie kostimi, sausmas, izskatas loti perversi, leeti un viriesi kaa geji, nozelojami, nozeloju, ka ko tadu skatijos!

:) » HAHA un pamparam 28.10.2007. 02:25

Nezinu nevienu Dzirnu dejotāju, kurš būtu jebkad pretendējis uz baletu. Un, acīmredzot, Tu, jaunaiscilvēk, maksimāli daudz saprotu nodejošanas vispār, ja pat neatšķir baletu no conemporary... Nostiepti pirkstgali nenozīmē, ka kāds cenšas dejot baletu...

Un, pamparam, laikam riktīgi labi zini, ja pat nevari nosaukumu atcerēties... :D Šāda stila dejas masveidā un pašdarbnieciski neviens nedejo!

santamaria 28.10.2007. 09:28

Es isti nesaprotu..vai iet runa par studiju jeb pamatsastavu.
Uz koncertu nebijuu,bet neticu, ka pamatsastavs nevar nostiept pirkstus..

lapsa 28.10.2007. 10:26

Koncerts bija ļoti jauks! Jāatzīst, neesmu dejotāja, bet, manuprāt, mūziķi koncertu atsvaidzināja. Esmu sajūsmā gan par Melo M, gan Trīs tenoriem, gan pārējiem mūziķiem. Paldies dejotājiem un gaviļniekam Agrim (nākošreiz gan labāk koncertu nevajadzētu vadīt ;) , jo tas arī pavilka laiku garāku). Īpaši patika pēdējā deja ar Auļiem un burvīgās meitenes dejā ar Kosmosu. Paldies.

Benefice 28.10.2007. 10:43

a ko nozīmē conemporary?Varētu kaut kādu definīciju,es arī darbojos pa dejošanas līniju un vienkārši pirmo reizi par ko tādu dzirdu :)

....rtr 28.10.2007. 11:04

Contemporary = modernā mūsdienu deja

ooo 28.10.2007. 11:27

Benefice - laikam no dejas neko isti nezini, ja contemporary jedziens tev svess.
Dzirnas super!

sena 28.10.2007. 11:44

1.mazo dejotāju numurā pirmajai daļai nemaz nebija paradzēta mūzika.
2. nekas nav ideāls
3. dejotāji centās patiešām no visas sirds, un uz skatuves atstāja visas savas emocijas, it žēl, a kāds to nesajuta

heh » :) 28.10.2007. 14:06

nu pilniigi pareizi...

....rtr 29.10.2007. 00:29

vienmēr ir kas labāks, un kautkas, kas mazāk veiksmīgi sanāk - prieks ka viņiem prieks, kuru viņi dāvā arī mums. Un laba pieredze turpmākiem pasākumiem, ne tā??????

No malas 29.10.2007. 10:51

Gribētos no Dzirnām kādu jaunu elpu, citādi jau sāk apnikt šis tautiski-erotiskais žanrs, kaut kā pēdējā laikā viņi virzās tikai vienā virzienā, bet, zinot, dejotāju parsami un vadītāja izdomu, varbūt ir vērts mazliet atvirzīties no šī kursa (viens fantastisks iestudējums jau bija "Karalis"). Arī es piekrītu, ka ar tērpiem kaut kas īsti nav kā vajag, bet tās, protams, ir manas personīgās domas. Žēl tikai, ka sobrīd ejot uz jebkuru koncertu, kur dejos Dzirnas, ir jau skaidrs, kā tas apmērams izskatīsies, nav vairs pārsteiguma momenta, kas, man šķiet, jebkurā mākslā ir ļoti svarīgi. Vairāk dažādības nākotnē!

dana » No malas 29.10.2007. 11:04

pēdējā laikā viņi virzās tikai vienā virzienā

Nav taisniba. Draudzene tur dejo. Tautiski(erotiskās) dejas viņiem tikai divas. Parejais ir kas cits.

Nekas ,sākšu es dejot, būs jums , kas cits- Resno balets :)))))

ES un mans KB! 29.10.2007. 12:12

Nu, nu, nu, vai tik cilvēkam nav raksturīgi redzēt tik to slikto - citos un tikai tad (varbūt) sevī, ko, a? Iespējams, ka vajadzētu darīt ko otrādi - ar kājām uz leju, nevis uz mākoņiem! Ja mēs tā turpināsim nekad nekļūsim
labi vai mazliet labāki.
Mans uzskats ir tāds, ka žults tiem cilvēkiem un skaudība, kas var pateikt ko TĀDU-nosaukt par gejiskiem, erotiskās tautu dejas utt.. Tur jāpadomā par savu intelekta līmeni, varbūt vairāk grāmatas jāpalasa... Internetā jau visi gudri,..Ticu, ka neviens neko tādu acīs nepateiktu!
Prieks, ka ir cilvēki, kuru uzdrīkstēšanās ir lielāka par sabiedrības dusmu plūdiem, malači!!!
Pateicība par to, ka ir kas dara! Un no tādiem cilvēkiem ir vērts mācīties un ņemt piemēru sev!

No malas » ES un mans KB 29.10.2007. 13:31

Nepiekrītu gan, ka cilvēkiem raksturīgi redzēt tikai slikto citos un visus vada skaudība un žults, jebkurš mākslinieks ar LIELO burtu spēj veselīgi uztvert gan kritiku, gan uzslavas.
Arī man ir milzīgs prieks par cilvēkiem, kas kaut ko dara, it īpaši jau dejas jomā Latvijā, taču, manā skatījumā, Dzirnām trūkst novitāte. Un savu viedokli Jums neuzspiežu un par Jūsu intelekta līmeni nesākšu apspriest tikai tāpēc, ka mums ir atšķirīgi viedokļi.

heh » ES un mans KB 29.10.2007. 17:21

nu atkal maale tikai mellu vai baltu...nu patiesiiba ir tach a vidu, cilveeki, saka kas bija slikti, bet tai pat laikaa saka paldies, par to kas ir skaists...
Tač, pašaamDzirnaam un studijai buutu svariigi uzzinaats savus - cilveeku aciis, lai pie tiem piestrādātu!
Lai veicaas dzirnaam ;)

sapņotāja 29.10.2007. 21:16

Izlasot visu diskusiju, pateikšu godīgi, bet ļoti konkrēti...
Manuprāt tas ir pozitīvi, bet nav nemaz tik ļoti svarīgi, tagad uzskaitīt visas pilnības un nepilnības no ''Dzirnu'' sniegumiem,atsaucot atmiņā nezin cik senas lietas... pats galvenais ir kādas emocijas viņi raisa vēlāk...
Atceros, pirms kādiem 5 gadiem redzēju ''Dzirnu uzvedumu "Viņi dejoja vienu vasaru'' biju kādus 14 gadus jauna, stāvēju un vēroju, un tieši tanī brīdī redzot dejotāju emocijas,aizrautību,cieņu uz deju, sev devu solījumu: "Es nākotnē centīšos darīt ļoti daudz, lai arī varētu tā dejot, kad kāds bērns, jaunietis vai vienkārši skatītājs vērojot mani dejā, sev par sapni izvirza - līdzināties man.
Ja Dzirnām pa spēkam ir cilvēkos radīt sapņus, mērķus... komentāri lieki...

Memoklis » sapnotajai 30.10.2007. 22:22

Nu un kur tu esi tikusi ar saviem sapniem? :) Es citreiz saku sapnot tramvaja, ari nav ne vainas. Visu cienu tramvajiem!

ES un mans KB! » Memoklis 31.10.2007. 17:56

cik lēēēēti....:)))))))

ES un mans KB! » sapņotāja 31.10.2007. 17:57

man patika!;)

hippiys » Memoklim 01.11.2007. 21:51

vai tiešām vajag izlikties par tādu muļķi?

"Es citreiz saku sapnot tramvaja, ari nav ne vainas." kkāds murgs! šeit jau tu pierādi ka nespēj ieklausīties citu viedoklī!!! ja nepatīk vari arī neko nekomentēt un neiet uz tādiem koncertiem! nevis pēc tam gvelzt kkādas stulbības par pilnīgi dažādām lietām. cik sekli tas viss ir aizgājis!

protams koncertā bija dažas nepilnības bet tā visā visumā bija tīri jauki un interesanti! paldies dzirnām!

lkjsd 03.12.2007. 21:02

katrā ziņā Rūta nav forša. džeki bija labi..

dejotaja » santamaia 19.01.2008. 17:28

starp citu ieej dzirnu majaslapā un izlasi kāda dzirnu pamatsatāvam ir pieredze un ja kads nostiepj pirkstgalus tas nenozime ka vins censas dejot baletu

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV