Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Harijs Poters kļūs par fotogrāfu-amatieri

kinokino.lv, 17.02.2011. 10:04

"Harija Potera" filmu noslēdzošā daļa uz ekrāniem iznāk šogad, tādēļ aktieris Daniels Redklifs meklē jaunas lomas.
Harijs Poters kļūs par fotogrāfu-amatieri

Šķiet, ka Daniels Redklifs būs viens no tiem retajiem veiksminiekiem, kam izdosies spoža karjera arī pēc tam, kad filmu franšīze (popkultūras fenomens), kas viņam atnesa superzvaigznes statusu, būs noslēgusies. Jau esam rakstījuši, ka Redklifs filmējas trillerī "Sieviete melnā", kā arī viņa vārds ir saistīts ar Remarka klasiskā romāna „Rietumu frontē bez pārmaiņām" ekranizāciju.

Kā raksta Empire, Redklifs gatavojas spēlēt Kristofera Mongera grāmatas „The Amateur Photographer" ekranizācijā. Mongers, kurš guvis panākumus kā TV seriālu autors, rakstīs gaidāmās filmas scenāriju.

Jaunā filma būs komisks stāsts par kādu fotogrāfu pagājušā gadsimta septiņdesmitajos gados, kurš „kādā klusā britu pilsētiņā iemūžina tās iedzīvotāju intīmākos brīžus". Būs interesanti vērot Potera lomas atveidotāju nenopietnākā lomā.

Pagaidām nav zināms, kad varētu sākties "Fotogrāfa" filmēšana, taču tagad, kad projektam piesaistīta superzvaigzne Redklifs, filmas izstrādes darbiem būtu jānotiek ātrāk.

Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokino.lv.

Publicitātes foto, kadrs no filmas "Harijs Poters un Nāves Dāvesti"

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV