Svētdiena, 19.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sibilla, Teika, Lita;

Mūsdienu dejas horeogrāfi organizē Dejas dienu 2011

Elīna Sprūde-Nesenberga, 24.03.2011. 09:29 | komentāri (2)

Latvijas Profesionālās mūdienu dejas horeogrāfu asociācija organizē Dejas dienu 2011. Lai iegūtu projekta īstenošanai nepieciešamo finansējumu, asociācija cīnās Labiedarbi.lv 11. projektu konkursā par sabiedrības atbalstu. 29.aprīlis ir starptautiskā Dejas diena, ko atzīmē visā pasaulē. Šai dienai par godu asociācija kopā ar citiem dejas pārstāvjiem rīko dažādus pasākumus vairākās vietās Rīgā, kas veltīti Laikmetīgajai dejai un tās iepazīšanai interaktīvā veidā.

Projekta pieteikumā Madara Daudze rakstīja: „Projektā akcentu liekam uz iespējām bez maksas izmēģināt dažādas dejas nodarbības, iepazīstot dažādas laikmetīgās dejas tehnikas, profesionālu horeogrāfu vadībā divu stundu laikā iejusties dejotāja ādā un radīt dejas priekšnesumu, ko tās pašas dienas vakarā prezentēt uz skatuves. Līdztekus radošo darbnīcu rezultātiem plānotas arī profesionālas dejas izrādes. Šis projekts dos iespēju uzzināt - kā tas ir dejot laikmetīgi, iepazīt tuvāk laikmetīgās dejas skaistumu un vienkāršību, iesaistīties dejas radošā procesā, iemācīties ko jaunu. Laikmetīgā deja raksturo laiku, kurā mēs dzīvojam. Dejot - tas nozīmē rast lieliskas pašizpausmes iespējas un izzināt pasauli sev apkārt."

Projekta īstenošanai ir nepieciešams 1429 latu liels finansējums. Palīdzēt to iegūt var ikviens idejas atbalstītājs, bezmaksas balsojot portālos Labiedarbi.lv (http://goo.gl/spEgu) un draugiem.lv (http://goo.gl/M6Nqf). Pašlaik projekts ar 1699 balsu lielu atbalstu atrodas 5. vietā. Balsot par šo projektu iespējams līdz mēneša beigām. Balsošana abos portālos ir sinhronizēta - neatkarīgi no tā, kurā portālā apmeklētājs nobalso par projektu, saņemto balsu skaits automātiski skaitās kopā un ir identisks abos portālos. Marta projektu konkursa kopējais finansējuma fonds ir 7466 lati. Tas, cik daudz projektu iegūs finansiālu atbalstu, ir atkarīgs no tā, cik liels finansējums nepieciešams, lai realizētu projektus ar augstāko balsu skaitu.

Par Labiedarbi.lv

Labiedarbi.lv ir SMScredit.lv un Draugiem.lv sadarbības rezultāts – labdarības projekts ar mērķi finansiāli un mantiski atbalstīt Latvijas iedzīvotāju personīgās attīstības un profesionālās izaugsmes iespējas. Tā ideja ir nodrošināt iespēju talantīgiem, apdāvinātiem, ideju bagātiem, apņēmīgiem un uz izaugsmi orientētiem Latvijas iedzīvotājiem viegli un ātri saņemt finansiālu atbalstu viņu individuālo mērķu sasniegšanā. Kopējais konkursa ikmēneša finansējuma fonds ir mainīgs, to veido īstermiņa aizdevumu tirgus līdera SMScredit.lv ikmēneša ziedojums 0.50Ls apmērā no katra uzņēmuma izsniegtā aizdevuma iepriekšējā mēnesī.

Sīkāka informācija par projektu Labiedarbi.lv:

www.labiedarbi.lv vai www.draugiem.lv/special/labiedarbi/

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV