Svētdiena, 19.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sibilla, Teika, Lita;

Modernā baleta izrāde "DIPTIHS: Gaisma un pelni / Klaunu dienasgrāmatas"

Lāsma Matjuka, 30.03.2011. 11:11

9. aprīlī plkst. 19.00 VEF Kultūras pilī Indras Reinholdes Kamerbalets aicina uz modernā baleta izrādi 2 cēlienos "DIPTIHS: Gaisma un pelni / Klaunu dienasgrāmatas".
Modernā baleta izrāde "DIPTIHS: Gaisma un pelni / Klaunu dienasgrāmatas"

Cilvēka cerības un ideāli uzplaukst viņa iekšējā telpā – no citiem norobežotā, vienreizējā un neatkārtojamā pasaulē. Un tad kā ēna, kas pāršķeļ gaismu, šajā aplī ielaužas dzīve... Dvēseles un ārpasaules nemitīgo sadursmju motīvi izrādē tiek variēti, izmantojot dažādas mākslinieciskas formas – no dramatiski piesātinātiem plastiskiem monologiem un dialogiem līdz groteskai kolāžai.

Izrādē apvienota Indras Reinholdes horeogrāfija, Alfrēda Šnitkes un Johana Sebastiana Baha mūzika un Mārtiņa Strelēvica un Evalda Vilka skaņu režija.

Lomās darbojas Lāsma Andžāne, Baiba Beitika, Gabija Bīriņa, Antons Freimanis, Ieva Kemlere, Natālija Korotja, Anastasija Novikova, Reinis Rešetins un Māris Spriņģis.

Modernā baleta horeogrāfe Indra Reinholde piedalījusies vairākos Pēterburgas baleta festivālos, ir starptautiskā baleta konkursa "Maija" laureāte. Autore baleta izrādēm "Atspulgi" (Marijas teātrī Sanktpēterburgā), "Melnais mūks" (teātrī Krievu balets Maskavā), "Riekstkodis" (Jekaterinburgas Dejas teātrī), "Kopēlija", "Veltas pūles mīlā" (Siktivkarā), "Tabula rasa" un "Bolero" (Indras Reinholdes Kamerbaletā, Rīgā) u.c.

Vairāk info: http://kamerbalets.wordpress.com/

Biļetes iegādājamas „Biļešu paradīzes" kasēs un www.bilesuparadize.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV