Svētdiena, 19.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sibilla, Teika, Lita;

Valmierā notiks vidējās paaudzes un jauniešu deju kolektīvu skate

Elīna Neimane, 06.04.2011. 10:43

Sestdien, 9.aprīlī, no plkst. 11.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies vidējās paaudzes un jauniešu deju kolektīvu skate, kurā piedalīsies Beverīnas, Burtnieku, Kocēnu, Mazsalacas, Naukšēnu, Rūjienas novadu un Valmieras pilsētas deju kolektīvi.

Skate norisinās ar mērķi gatavoties Vidzemes Deju svētkiem „Caur sidraba birzi gāju", kas pulcēs dejotājus 4.jūnijā Aizkrauklē. Deju kolektīvus vērtēs horeogrāfe, Vidzemes Deju svētku Goda virsvadītāja Ingrīda Edīte Saulīte, Vidzemes Deju svētku mākslinieciskā vadītāja Iveta Pētersone – Lazdāne, Kultūrizglītības un nemateriālā mantojuma centra dejas mākslas eksperte Maruta Alpa un horeogrāfe, Vidzemes Deju svētku virsvadītāja Gunta Skuja.

Ikviens dejas mīļotājs aicināts apmeklēt skati un novērtēt dejotāju sniegumu. Biļetes iepriekšpārdošanā nopērkamas Valmieras Kultūras centra kasē. Ieejas biļešu cena Ls 1,-.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV