Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Izsludināts fotokonkurss „Jaunatne kustībā"

Inese Pučeka, 11.04.2011. 13:11

Lai sekmētu jauniešu radošo darbību, aktivitāti un sniegtu iespēju jauniešiem mākslinieciski izpausties, biedrība „Jaunatne smaidam" un „Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra" (JSPA) aicina jauniešus piedalīties foto konkursā ar devīzi - „Jaunatne kustībā".

Šis fotokonkurss vispirms notiek Latvijas novados, kur JSPA reģionālie koordinatori izvērtēs iesniegtos foto darbus un pēc tam labākos no tiem nosūtīs uz izstādi Rīgā, kur būs iespēja cīnīties par labākā darba titulu un jūras ceļojumu 4 personām uz Stokholmu, kā arī simpātiju balvām.

Konkursā aicināti piedalīties jauniešus vecumā no 13 līdz 30 gadiem. Savas fotogrāfijas kopā ar aizpildītu pieteikuma anketu interesenti var iesniegt līdz 20. aprīlim, biedrībai „Jaunatne smaidam" lauris.igaunis@jaunatne-i.lv.

Fotokonkurss tiek izsludināts Eiropas Jaunatnes nedēļas (15. - 21. maijs) ietvaros. Šā gada Eiropas Jaunatnes nedēļa tiek balstīta tieši uz Eiropas Komisijas iniciatīvu „Jaunatne kustībā", kas ir viena no Eiropas Komisijas prioritātēm.

Konkursa nolikums un pieteikuma anketa atrodami mājas lapā www.jaunatne.gov.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV