Pirmdiena, 20.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Venta, Salvis, Selva;

Latvijas Universitātē atklās Baltkrievijas izdevniecību grāmatu izstādi

Latvijas Universitātes Preses centrs, 15.04.2011. 10:07

Latvijas Universitātes Bibliotēka sadarbībā ar Baltkrievijas vēstniecību Latvijā 19.aprīlī, plkst. 16.00 rīko Baltkrievijas izdevniecību grāmatu izstādes atklāšanu LU Bibliotēkas Centrālajā bibliotēkā, Kalpaka bulv. 4, 2. stāvā.

Izstādes atklāšanā piedalīsies Baltkrievijas Ārkārtējais un pilnvarotais vēstnieks Latvijā Aleksandrs Gerasimenko, LU rektors Mārcis Auziņš un LU Bibliotēkas direktore Iveta Gudakovska.

Ceļojošo grāmatu izstādi veidojusi Baltkrievijas Informācijas ministrija, kas, sadarbībā ar Baltkrievijas Ārlietu ministriju un Baltkrievijas vēstniecībām ārzemēs, piedāvā iepazīties ar Baltkrievijas zinātnes, izglītības un kultūras sasniegumiem. Izstādē būs apskatāmi 29 Baltkrievijas izdevniecību izdevumi un apmeklētāji varēs iepazīties ar vairāk nekā 500 grāmatām dažādās nozarēs.

Baltkrievijas vēstniecība Latvijā arī pasniegs LU Bibliotēkai grāmatu dāvinājumu, kas ļaus LU Bibliotēkas lietotājiem tuvāk iepazīt Baltkrieviju un tās kultūru.

Baltkrievijas izdevniecību grāmatu izstāde LU Bibliotēkas Centrālajā bibliotēkā būs apskatāma no 19. aprīļa līdz 15. maijam. No 26. aprīļa līdz 15. maijam Baltkrievijas izdevniecību izdotās grāmatas ģeogrāfijas un vides zinātnēs būs aplūkojamas LU Bibliotēkas Zemes un vides zinātņu bibliotēkā, Alberta ielā 10, 113. telpā.

Ikviens interesents, kas vēlas vairāk uzzināt par Baltkrieviju, ir aicināts piedalīties izstādes atklāšanas pasākumā un aplūkot grāmatu izstādi!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV