Piektdiena, 17.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Umberts, Herberts, Dailis;

Olga Kuriļenko piedalīsies trillerī "Emigrants"

Raivis Žvagiņš, kinokino.lv., 15.04.2011. 10:27

Ukraiņu aktrise Olga Kuriļenko pievienosies Āronam Ekhartam režisora Filipa Stolza trillerī "Emigrants" (The Expatriate), raksta Collider.com.
Olga Kuriļenko piedalīsies trillerī "Emigrants"

Aktrise, kas pazīstama ar dalību jau Džeimsa Bonda filmā"Mierinājuma kvants", atveidojot Kamillu – krievu aģenti, kura alkst atriebt savas ģimenes slepkavu. Savukārt, "Emigrantā" Kuriļenko iejutīsies CIP aģentes lomā, kas nolīgta atrast savu bijušo kolēģi un mīļoto, kuru spēlēs Ārons Ekharts.
Tāpat filmā varēsim redzēt arī jauno un talantīgo Liānu Liberato, kurai uzticēta Ekharta meitas loma.

"Emigrants" stāstīs par bijušo CIP aģentu, kurš vēlas, lai attiecības ar 15 gadīgo meitu uzlabotos, tāpēc sāk tās būvēt no jauna. Viņš atrod darbu Beļģijā, tomēr pēc ierašanās saprot, ka tāda kompānija nemaz nepastāv, savukārt tās darbinieki ir algoti slepkavas, kuriem uzticēts nogalināt aģentu, kā rezultātā tēvs un meita uzsāk bēgšanu no slepkavām, šīs laikā iemācās viens otram uzticēties.

Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokino.lv.

Publicitātes foto, Olga Kuriļenko

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV