Svētdiena, 02.Jūnijs 2024. » Vārdadienas svin: Lība, Emma;

Grāmatnīcās „Globuss" pārdošanā populāra lasāmviela ievērojami lētāk

Viesturs Deksnis, 18.04.2011. 10:22

No šodienas līdz 14. maijam lielākais grāmatu vairumtirdzniecības uzņēmums „Latvijas Grāmata" grāmatnīcās „Globuss" piedāvās pieprasītāko un jaunāko literatūru līdz pat 40% lētāk. Četru nedēļu laikā lasītājiem tiks piedāvāti trīs dažādi grāmatu sortimenti, – pirmajā akcijas posmā, līdz 29. aprīlim, piedāvājumā būs desmit populāras grāmatas – par veselības tematiku, daiļliteratūra un nupat iznākusī grāmata sporta cienītājiem „Ozo. Cilvēks uz ledus".

Kampaņas „Pilnīgs cenu KU-KŪ" ietvaros pircējiem grāmatnīcā „Globuss" četru nedēļu laikā būs iespējams iegādāties jaunākās un tautā populārās grāmatas par īpaši pazeminātām cenām – ar 30% līdz 40% lielām atlaidēm.

„Publiskajā telpā un plašsaziņas līdzekļos patlaban ir pozitīvo ziņu vakuums, un grāmata ir lieliska alternatīva šī tukšuma aizpildīšanai. Tieši tāpēc „Globuss" pilsētniekiem piedāvā izdevīgi iegādāties nevis kādas sen aizmirstas grāmatas, bet gan pašu jaunāko un interesantāko literatūru laba noskaņojuma radīšanai. Ņemot vērā, ka tieši pavasarī cilvēki sāk pievērst uzmanību veselīgam dzīvesveidam – vairāk uzturēties svaigā gaisā, lietot uzturā jaunos dārzeņus un attīrīt organismu – kampaņas pirmajā posmā dominējošā lasāmviela būs par veselības un moža gara uzturēšanas tematiku", stāsta Daina Balhina, SIA „Latvijas Grāmata" valdes locekle.

Piedāvājumā būs: grāmata „Ceļš uz emocionālo veselību", „Avots", 2011 – atrodami vērtīgie padomi kā tikt galā ar depresiju un stresu (cena iepriekš – Ls 2,25, tagad – Ls 1,65), grāmata „Sargātāja", „Dienas Grāmata", 2010 – par cilvēku attiecībām, likteņiem un mīlestību (cena iepriekš – Ls 7,79, tagad – Ls 4,50), grāmata „Attīrīšanās", „ Jumava", 2011 – romāns par dzīves līkločiem (cena iepriekš – Ls 7,95, tagad – Ls 5,99), grāmata „Dzīve pēc dzīves", „Nordik", 2011 – asa sižeta A.Mariņinas kriminālromāns (cena iepriekš – Ls 7,50, tagad – Ls 5,99), grāmata „Meža veltes veselībai un uzturam", „Avots", 2011 – padomi par derīgo augu izmantošanu tautas medicīnā un uzturā (cena iepriekš – Ls 5,20, tagad – Ls 3,20), grāmata „Dabas līdzekļi veselībai un skaistumam", „Avots", 2011 – praktiski padomi kā rūpēties par savu ķermeni (cena iepriekš – Ls 3,55, tagad – Ls 2,50) un grāmata „Ozo. Cilvēks uz ledus", 2011 – aizraujoša lasāmviela par latviešu hokeja leģendu Sandi Ozoliņu, īpaša cena – Ls 7,99.

Tāpat, visu kampaņas laiku grāmatnīcā „Globuss" būs nopērkama lieliska grāmata jaunajiem vecākiem – „Kā es rados", kas popularitātes ziņā pielīdzināma vecā labā padomju žurnāla „Zīlīte" leģendārajam numuram, – pērkot grāmatu, dāvanā tiks pasniegts cukurgailītis!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV