Ceturtdiena, 16.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Edijs, Edvīns;

Sagaidot mātes dienu – muzejā Ģimenes sestdiena

Maija Upeniece, 05.05.2011. 12:50

7.maijā plkst. 11:00, sagaidot Mātes dienu, aicinām uz Ģimenes sestdienu „Brīnuma gaidās..." Latgales Kultūrvēstures muzejā, 1.stāva zālē, Atbrīvošanas alejā 102, Rēzeknē.
Sagaidot mātes dienu – muzejā Ģimenes sestdiena

Tradicionālo Ģimenes sestdienu muzejā netradicionālu padarīs fakts, ka pasākuma laikā tiks atklāta fotoizstāde „Brīnuma gaidās...", kura tapusi sadarbojoties biedrībai „Rēzeknes Māmiņu klubs" un Rēzeknes fotomāksliniekiem. Izstādes atklāšanā kopā pulcēsies gan modeļi, gan fotogrāfi un dalīsies savos iespaidos par foto sesijas gaitu.

Biedrība „Rēzeknes Māmiņu klubs" jau otro gadu Rēzeknē rīko akciju „Tev arī ir MAMMA!", kuras ietvaros aicina iedzīvotājus ikdienā mainīt savu izturēšanos un izpalīdzēt topošajām un esošajām māmiņām, atverot durvis, piedāvājot sēdvietu sabiedriskajā transportā u.tml. Šogad, „Rēzeknes Māmiņu kluba" uzrunāti, vairāki Rēzeknes fotomākslinieki (Ēriks Zlatkus, Irina Antonova, Māris Justs, Nataļja Ivanova, Aleksandrs Tolopilo, Juris Gedušs un Alīna Ciganova) piedāvāja bezmaksas foto sesijas topošajām māmiņām, tā rezultātā ir tapusi maiga un mīlestības piepildīta izstāde.

Ģimenes sestdienā Latgales Kultūrvēstures muzejs un „Rēzeknes Māmiņu klubs" aicina ģimenes kopā darboties – bērni varēs sagatavot apsveikumus māmiņām, lai kopā ar tētiem iepriecinātu savas mammas svētkos, tāpat tiks prezentēta „Rēzeknes Māmiņu kluba" virtuāla dāvana ikvienai ģimenei, ko varēs izmantot ikdienā, lai savstarpēji sadarbotos.

Ieeja uz pasākumu bez maksas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV