Svētdiena, 28.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Terēze, Gundega;

Komentāri rakstam: Pasaulslavenā mūzikla “Vestsaidas stāsts” izrādes aicina ciemos arī šogad

jaunākie lejā

Kirikuu 13.11.2007. 10:11

Sausmigi laba izrade!
I love!!!

Dainis 20.11.2007. 23:38

piekrītu,ļoti laba izrāde,vienīgais kas nepatika bija Zanes Dombrovskas pīkstēšana,jo par dziedāšanu to nevar nosaukt.Nesaprotu,kā izcilā Garančas kundze tādu laida uz skatuvi.Pārējais ļoti patika!

chalis 25.11.2007. 20:19

Tīrākā naudas izšķiešana,izrāde ir pilnīgi neaktuāla Latvijai un pie tam,ka tajā piedalās vesela brigāde ar pašdarbniekiem aktieriem(bijušie fabrikas "zvaigznes" ar tādu ķēmu kā mr.Macho priekšgalā).Šī "izrāde" ir neizdevusies un var piemānīt tikai vientiesīgu,neizglītotu skatītāju! Naudas izšķiešana,saku vēlreiz,nav vērts iet! ja nu galīgi nav ko darīt mājās,tad var aiziet apskatīties profesionālos dejotājus un tas ir arī viss!

urmis » chalis 29.11.2007. 17:03

Nu tev chalit mājās arii nav ko dariit, tāpēec iesaku aiziet vismaz uz kādu izrādi - vienalga kādu vienalga kur, jo tematika un izpildījums tavai saprašanai par mūsu valsts iespējām uzražot ko tādu kāds bija šis uzvedums ir būtiski par seklu.
Tev noteikti vajag pilnveidoties, ej kaut vai uz kinoteātri, smelies prasmi novērtēt un slavēt, jeb ej vien uz savu krogu no kurienes šoreiz pirmo reizi esi degunu izvilcis.
Mūzikls Latvijai bija izveidots atbilstošā līmenī - pat mūsu apstākļiem izcilā!
Lai veiksmes ceļš mūzikla sagatavotājiem!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV