Sestdiena, 18.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Inese, Inesis, Ēriks;

„Glamorous Dance studio'' ielūdz uz sezonas noslēguma koncertu

Liene Vecmane, 23.05.2011. 10:33

Latvijas Kultūras koledžas Baltajā zālē 2.jūnijā plkst. 18:00 „Glamorous Dance studio" piedāvā sezonas noslēguma koncertu „Sauja dārgakmeņu". Koncerts tiek veidots kā stāsts par to, ka mēs katrs esam kā dārgakmens, tikai paši to nepamanām.
„Glamorous Dance studio'' ielūdz uz sezonas noslēguma koncertu

„Glamorous Dance studio'' aicina visus kam patīk deja uz savu 2010/2011. Gada sezonas noslēguma koncertu, lai saviem skatītājiem sniegtu neaizmirstamu dejas baudījumu ar studio plašo deju stila klāstu- show dance, hip hop, laikmetīgo deju, klasisko deju kā arī cheerleading - kas ir gan deja, gan akrobātika.

Mēs katrs esam kā dārgakmens un tikai no mums katra ir atkarīgs, vai mēs paliekam savā sākuma pozīcijā, vai attīstamies.

Pasākums notiks Latvijas Kultūras koledžas - Baltajā zālē 2.jūnijā plkst. 18:00.

Deju studija " Glamorous Dance" darbojas kopš 2007. gada un piedāvā apgūt dažādus deju stilus – show dance, hip hop, laikmetīgā deja, kā arī cheerleading un klasiskā deja (balets).

Pasākumu atbalsta: „Latvijas Kultūras koledža".

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV