Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Ceturtdienu Laimīgās stundas Miera ielas republikā

Alise Ziemule, 12.07.2011. 14:37 | komentāri (1)

14. jūlijā risināsies pirmā Miera ielas republikas Laimīgā ceturtdiena, kad no plkst. 18.00 līdz 20.00 par vakara pastaigas vai veloizbrauciena mērķi aicinam izvēlēties Miera ielu, kur ikvienu gaidīs dažnedāžadi piedāvājumi un pārsteigumi. Laimīgās stundas piedāvājumus varēs meklēt pudeļu pārvērtību punktā Buteljons, kafejnīcās Taka un DAD cafe, veikalā ZE Store, tējas istabā Illuseum, veikalā Taša un telpaugu apmaiņas punktā Mājas svētība. Apmeklētāji tiks aicināti pārbaudīt savu veiksmi laimes akā, izgaršot ēdienus un dzērienus, kā arī apskatīt vai iegādāties dažādas lietas.
Ceturtdienu Laimīgās stundas Miera ielas republikā

Miera iela vienmēr bijusi nozīmīgs Rīgas satiksmes ceļš, pa kuru jau vairāk kā 100 gadus traucas elektriskais tramvajs, un 19. gadsimta sākumā celto īres namu pirmajos stāvos atradušās dažādas iestādes un bodītes. Šobrīd visā Miera ielas garumā uzplaukst radošs kvartāls, ko veido kafejnīcas un veikaliņi. Atrodoties tikai 20 minūšu gājienā vai dažu minūšu braucienā ar 11. tramvaju no cilvēku burzmas piepildītā centra, Miera iela apslāpē trokšņus un aicina savā pasaulē ikvienu!

Pudeļu pārvērtību punktā Buteljons tiek atklātas stikla pārveides iespējas – šeit var nodot stikla taru, kas iegūs jaunu elpu un pārtaps glāzēs, bļodās, šķīvjos un citos noderīgos izstrādājumos. Kafejnīca Taka piepilda Miera ielu ar zaļu lapu mieru un prieku, piedāvā gardus veģetārus ēdienus, dzērienus, mājas ābolu vīnu, muzikālus un kulturālus notikumus.ZE Store mājīgajā veikaliņā ir atrodami dažnedažādi apģērbi un sadzīves priekšmeti vintage krāsās un faktūrās. Turpat blakus mājo DAD cafe, kur atgriežas katrs, kas nobaudījis slaveno citronkūku. Tējas istabā Illuseum iespējams baudīt dzērienus domas raisošā atmosfērā, bet studijas kaimiņi, veikals Taša iepriecina viesus ar košām, radošām drānām, aksesuāriem, lauku dziju un iespēju tikt pie hennas zīmējumiem. Augu apmaiņas punktā Mājas svētība varēsiet samainīt kādu mājas augu, atveseļot to augu SPA kūrē, vai noglabāt augu viesnīcā savas prombūtnes laikā. Turpat augu ielenkumā, varēsiet pazvilnēt kafejnīcā un iepazīties ar literatūru (par zaļajiem draugiem, protams).

Arī turpmāk ik ceturtdienu Miera ielas republikā no plkst. 18.00 līdz 20.00 Laimīgās stundas!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV