Trešdiena, 08.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Staņislava, Staņislavs, Stefānija;

2ANNAS tuvojas

easyget.lv, 10.05.2007. 18:00 | komentāri (1)

Ar saukli Pāreja kā šī gada festivāla vadmotīvu jau 11. reizi no 20.-26.maijam Rīgā norisināsies Starptautiskais Jauno autoru īsfilmu festivāls 2ANNAS.
2ANNAS tuvojas
Šogad blakus ierastajām konkursa programmām, sadarbībā ar Hannu Pro un MTV Baltic ir izveidota jauna konkursa programma - “Baltijas īsfilmu skate”, kuras mērķis ir apkopot un atspoguļot Baltijas jauno režisoru veikumu kino un video mākslas jomā, kā arī izveidot stabilu sadarbības platformu starp Baltijas valstu jaunajiem audiovizuālajiem māksliniekiem.

Paralēli konkursa skatēm 2ANNU laikā tiks demonstrētas, sadarbībā ar Lielbritānijas padomi un Lielbritānijas Filmu institūtu tapušās UK filmu izlases. Viena no tām, filmu programma “First light movies” tiks demonstrēta Zaļās Annas laikā Rīgas Zooloģiskajā dārzā. Otra programma ir tapusi sadarbībā ar Lielbritānijas eksperimentālo filmu datubāzi LUX un piedāvā filmu programmu “Par ko smejas briti?”. Šī programma satur izcilākās Lielbritānijas eksperimentālā kino īsfilmas sākot no tālajiem 70tajiem gadiem līdz pat mūsdienām. Programmā ir iekļauti Džona Smita (John Smith), Džordža Bārbera (George Barber), Deivida Blendija (David Blandy), Avias Lutras (Avie Luthra), Tima Makmilana (Tim Macmillan) un daudzu citu mākslinieku darbi.

Vairāk par festivālu: www.2annas.lv
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV