Svētdiena, 12.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Valija, Ina, Ināra, Inārs;

Mārcienas muižā notiks koncerts „Satikšanās dejā"

Sandis Mohovikovs, 13.07.2011. 11:06

22. jūlijā plkst. 20:00 Mārcienas muižā norisināsies Latvijas talantu koncerts „Satikšanās dejā", kas sola pāsteigt un likt smaidīt visu paaudžu skatītājiem.
Mārcienas muižā notiks koncerts „Satikšanās dejā"

Koncertā piedalīsies vairāk kā 20 talantīgi, perspektīvi un daudzsološi dejotāji no Liepājas, Jēkabpils, Rīgas, Madonas, Preiļiem, Jūrmalas un daudzām citām Latvijas pilsētām. Koncerts tiek sagatavots horeogrāfa Agra Daņiļeviča vadībā.

Koncerta goda viesi būs Latvijas TV šovu dalībnieki, starp tiem Valdis Škutāns un Aleksandra Kurusova, kā arī citi mākslinieki, kuru vārdi līdz pasākuma dienai tiek turēti noslēpumā, vien tiek solīts, ka tie būs ne vien dejotāji, bet arī dziedātāji, kuri guvuši vairāku tūkstošu skatītāju atzinību. Koncertprogrammā būs ne tikai deju priekšnesumi, bet arī ikviens koncerta apmeklētājs varēs dzirdēt Latvijas radiostaciju populārākās dziesmas.

Koncerta vadītāja loma uzticēta dziedātājam Normundam Rutulim, kurš ne tikai vadīs koncertu, bet arī pats dziedās.

Dziesmas un dejas, dzīvesprieks, sirsnība un pozitīvas emocijas visa koncerta garumā!

Biļetes uz koncertu ir iespējams iegādāties Mārcienas muižā!

Publicitātes foto, Aleksandra Kurusova un Valdis Škutāns

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV