Sestdiena, 11.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Milda, Karmena, Manfreds;

Astoto reizi Rīgu ieskandinās karstasinīgie Salsas un Latino deju ritmi

Vita Taube, 09.08.2011. 13:01

Latvijas Latino Deju federācija un kustību studija „studioX1" no 24. līdz 28. augustam organizē jau astoto Latvijas Salsas un Latino deju festivālu. Festivālā paredzēta plaša programma gan dejotājiem ar zināšanām, gan iesācējiem. Festivāla laikā Rīgā viesosies tādi pasaules klases deju pasniedzēji kā Anita Lombardi (Itālija), Pedro Gomez (Kuba/Itālija), Frank Santos (Dominikānas Republika), Carlos Correa (Kuba/Somija) un daudzi citi.
Astoto reizi Rīgu ieskandinās karstasinīgie Salsas un Latino deju ritmi

Festivāla programma paredz plašas aktivitātes un nodarbības pie starptautiski atzītākajiem un pasaulē slavenākajiem Salsas pasniedzējiem. Pirmo reizi Latvijā festivāla laikā modes un izklaides centrā „Rīga Plaza" tiks uzstādīts Pasaules Ginesa rekords dejā Bačata - 2011.gada 27.augustā, Rīgā, kura mērķis ir apvienot skaita ziņā visvairāk pāru, kas vienlaicīgi dejo Bačatu. No Ginesa Pasaules rekordu komisijas jau ir saņemts apstiprinājums šī rekorda uzstādīšanai. Piedalīties rekorda uzstādīšanā varēs ikviens festivāla dalībnieks.

Festivāls ietver īpaši izstrādātu meistarklašu programmu cilvēkiem bez priekšzināšanām jeb pilnīgiem iesācējiem deju pasaulē, tā būs iespēja dažu dienu laikā iemācīties skaistos Latino deju ritmus un padarīt šo vasaru neaizmirstamu!
Piecu dienu garumā tiks organizēti dažādi šovi, konkursi un priekšnesumi. Latvijas Latino Deju federācijas prezidente Juta Vanaga: „ Šie būs īpaši svētki, kas ar savu pozitīvismu priecēs ikvienu festivāla apmeklētāju. Pateicoties mūsu Ģenerālsponsoram - modes un izklaides centram „Rīga Plaza", esam raduši iespēju visa mēneša garumā sarīkot dažādus bezmaksas pasākumus, deju apmācības un Latino party, kas notiks 11.augustā „Rīga Plaza". Pilnu pasākumu programmu ir iespējams apskatīt mūsu mājas lapā www.salsa.lv".

Uz Latvijas Salsas festivālu aicināti visi, kas vēlas izbaudīt ko pavisam jaunu un, protams, visi, kas vēlas celt savu dejotprasmes līmeni profesionālu un pasaulslavenu pasniedzēju vadībā. Visa piecu dienu festivāla programma notiks Rīgas centrā.

Festivālu atbalsta: draugiem.lv, 1188.lv, apollo.lv un liveriga.lv.

Sīkāka informācija par Latvijas Salsas un Latino deju Festivālu 2011 mājas lapā: www.studiox1.lv.

Par studiju

Kustību studijā „studioX1" var apgūt plašu deju programmu gan iesācēji, gan dejotāji ar zināšanām. „studioX1" piedāvā kustību un deju kursus bērniem, jauniešiem un pieaugušajiem Salsā, Latīņamerikas dejās, no Valša līdz Sambai, Latino, Kāzu dejās, Argentīnas tango, Strip sense, Bodyflex un citos kustību veidos pie profesionāliem pasniedzējiem. Izvēlies un piesakies www.studiox1.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV