Ceturtdiena, 09.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Klāvs, Einārs, Ervīns;

Vladimira Maļavska fotoizstāde „Skats no debesīm”

easyget.lv, 11.05.2007. 11:20 | komentāri (3)

10.maijā, Biznesa augstskolā Turība tika atklāta lidotāja un aerofotogrāfa Vladimira Maļavska fotoizstāde „Skats no debesīm”. Izstādi atklāja Latvijas Fotomuzeja direktors Vilnis Auziņš, kurš apmeklētājus iepazīstināja ar aerofotogrāfiju kā ļoti savdabīgu foto mākslas paveidu.
Vladimira Maļavska fotoizstāde „Skats no debesīm”

Galerijas:

Izstādes mērķis bija iepazīstināt fotomākslas cienītājus ar meistara aerofotogrāfiju īpašībām, tāpat visi tās apmeklētāji tika aicināti pievērst uzmanību Rīgas estētiskajām vērtībām, kuras Vladimirs Maļavskis fiksējis savu lidojuma laikā.

"Fotoizstādē ir aplūkojami dažādi Rīgas skati neparastā leņķī – no debesīm. Tas, ko ikdienā redzam horizontāli, planiera lidojumā kļūst plakanāks un šķiet, ka zemi pārklāj noslēpumaini raksti. Rīgas ainavas lidojumā ir reibinošas, un skaistākās no tām esmu iemūžinājis," atklāj V. Maļavskis.
 
Izstādē eksponētie darbi būs aplūkojami līdz 16.maijam. Interesentiem, sazinoties ar Vladimiru Maļavski, ir iespēja izvēlēties un pasūtināt izstādē redzamos attēlus (skatīt fotogaleriju) kā arī, vienojoties ar fotomeistaru, būs iespējams pasūtīt attēlu Rīgas apkārtnē, ko aerofotogrāfs mēneša laikā uzņems lidojumā ar planieri.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV