Sestdiena, 11.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Milda, Karmena, Manfreds;

Iespējams noskatīties Rīgas dejotāju svētku koncerta mēģinājumu

Inese Libere, 16.08.2011. 13:09

Ņemot vērā skatītāju lielo interesi par Rīgas dejotāju svētku koncertu, kas notiks 19. augustā, koncerta organizatori 18. augustā plkst. 20.00 Ķīpsalas hallē piedāvā noskatīties koncerta mēģinājumu.
Iespējams noskatīties Rīgas dejotāju svētku koncerta mēģinājumu

Kā jau mēģinājumos ierasts – tajā iespējamas pauzes un dažu deju atkārtojumi, kā arī var nebūt atsevišķu tērpu elementi.

Biļetes iespējams iegādāties "Biļešu paradīzes" kasēs, internetā: www.bilesuparadize.lv un Ķīpsalas hallē stundu pirms mēģinājuma sākuma. Biļetes cena – Ls 1,50.

Rīgas dejotāju svētki pulcēs aptuveni 2300 lielus un mazus dejotājus no Rīgas pilsētas 51 pieaugušo deju kolektīva un 9 bērnu deju kolektīviem.

Programmā iekļautas dejas gan no latviešu deju zelta fonda, gan arī jaunas dejas, kuras atzinību guvušas gan pašu dejotāju vidū, gan Jaunrades deju konkursos. Koncerta mākslinieciskais vadītājs – Jānis Ērglis, koncerta režisors – Jānis Siliņš.

Rīgas dejotāju svētku tradīcija aizsākās 2007. gadā Mežaparka Lielajā estrādē. 2009. gadā dejotāji pulcējās "Arēnā Rīga", bet šogad – Rīgas 810. jubilejā – sadancos Ķīpsalas hallē.

Koncertu rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1 sadarbībā ar Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamentu.

Foto (c) Mārtiņš Plūme

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV