Svētdiena, 12.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Valija, Ina, Ināra, Inārs;

Latvijas Salsas Maratons 2011 Rīgas svētku ietvaros

Vita Taube, 19.08.2011. 11:13

20. augustā Rīgas svētku laikā notiks otrais Latvijas salsas maratons. Deju maratona atklāšana notiks pulksten 10.00 Kongresu nama laukumā. Maratons norisināsies visas dienas garumā līdz vēlam vakaram. Latvijas Salsas Maratonu organizē Latvijas latino deju federācija un kustību studija „Studiox1".
Latvijas Salsas Maratons 2011 Rīgas svētku ietvaros

Latvijas Salsas Maratonā 2011 būs iespēja redzēt uzstājamies tādas deju zvaigznes kā Ieva Kemlere, Rolands Šteinbergs, Denis Tumakovs.

Pasākuma laikā paredzēta izklaide maratona skatītājiem – totalizators. Skatītāji varēs balsot par izturīgāko pāri – balvā Grand Salsa Party, kas notiks Latvijas Salsas un Latino festivāla 2011 ietvaros 27. augustā. Visiem būs iespēja vērot šovprogrammu.

Pasākuma laikā maratona atbalstītājs Oriflame piedāvās skaistumkopšanas stūrīti, kur katrs varēs iegūt sev tīkamu izskatu.

Daudzi dalībnieki plāno ierasties uz maratonu saistībā ar Latvijas salsas un latino festivālu 2011, kurš norisināsies no 24. Līdz 28. augustam un kura uzsaukums ir „Pavadi nedēļu Rīgā!", lai iepazīstinātu Rīgas viesus ne vien ar festivālu, bet arī ar Rīgas svētkiem.

Maratona dalībniekus vērtēs profesionāli tiesneši ar ilggadēju darba pieredzi dejotāju apmācībā un sacensību vērtēšanā - Frank Santos (Dominikānas Republika), Alina Moskvina (Krievija, Igaunija) Juta Vanaga (Latvija).

Organizatori sola svētku viesiem daudz pozitīvu emociju, bet dalībniekiem izturības pārbaudi un dejotprieku. Apmeklētājus gaida pārsteigums – iestudēsim 2 minūtes garu Latino deju ar skatītāju un dalībnieku piedalīšanos, kas vēlāk tiks demonstrēta uz Lielās skatuves 21.augustā.

Pasākuma galvenais atbalstītājs ir Rīgas Dome.

Par studiju

Kustību studijā „studioX1" var apgūt plašu deju programmu gan iesācēji, gan dejotāji ar zināšanām. „studioX1" piedāvā kustību un deju kursus bērniem, jauniešiem un pieaugušajiem Salsā, Latīņamerikas dejās, no Valša līdz Sambai, Latino, Kāzu dejās, Argentīnas tango, Strip sense, Bodyflex un citos kustību veidos pie profesionāliem pasniedzējiem. Izvēlies un piesakies www.studiox1.lv .

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV