Sestdiena, 11.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Milda, Karmena, Manfreds;

Dejas teātra kompānijai „Stars' Well" tapusi jauna mājas lapa

Daira Kārkliņa, 23.08.2011. 08:24

Dejas teātra kompānija „Stars' Well"(„Zvaigžņu AkA") sākot ar 19.augustu aicina apmeklēt jauno mājas lapu, kas atrodama adresē www.starswell.lv.
Dejas teātra kompānijai „Stars' Well" tapusi jauna mājas lapa

Dejas atbalsta fonds „Zvaigžņu AkA", realizējot Eiropas Savienības Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai (ELFLA) projektu aktivitātes LEADER pozīcijā „Sabiedrisko aktivitāšu dažādošana un dzīves kvalitātes veicināšana", realizējusi piesaistītā finansējuma izlietojumu trijās pozīcijās:

1. Ir izveidota mājas lapa www.starswell.lv, kurā tiks atspoguļotas dejas teātra kompānijas „Stars' Well"(„Zvaigžņu AkA") aktivitātes, laikmetīgās deju studijas „Zvaigžņu AkA" darbība, kā arī Dejas atbalsta fonda „Zvaigžņu AkA" organizētās deju nodarbības u.c. aktivitātes dejas un teātra interesentiem.

2. Dejas atbalsta fonds ir iegādājies baleta grīdu izrāžu, meistarklašu un deju nodarbību vajadzībām.

3. Ir iegādāta skaņu aparatūra izrāžu un kultūras pasākumu apskaņošanai.

Projektu finansēja Eiropas Savienība un Babītes novada pašvaldība.

Kā apgalvo fonda dibinātāja Lilija Lipora, „Mājas lapas darbība būtiski atvieglos komunikāciju ar savām mēŗkauditorijām, kā arī veiksmīgāk sekmēs radošo sadarbību un kompānijas izaugsmi nākotnē. Mājas lapā foto un video formātā atrodama informācija par realizētajiem projektiem, paskaidrojoša informācija par jaunajām aktivitātēm un tekošajām nodarbībām, ir iespēja pieteikties sekotāju lokam, kā arī atstāt savus iespaidus un viedokli Viesu grāmatā. Ir patiess prieks arī par jaunās baleta grīdas un skaņu aparatūras iegādi, kas atrisina sen izjusto tehnisko nepieciešamību".

DAF „Zvaigžņu AkA" jaunākais realizētais kultūras projekts ir„Vides Deja", kā ietvaros tika izrādītas deviņas performances un dejas izrāde „Odiseja Projekts".

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV