Ceturtdiena, 16.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Edijs, Edvīns;

Mācību nedēļa pieaugušajiem 2011

Ineta Zelča Sīmansone, 23.08.2011. 14:39

Uzsākot jaunu mācību gadu, no 1. līdz 4. septembrim, jau ceturto reizi muzejos norisināsies akcija "Mācību nedēļa pieaugušajiem".

Akcijas "Mācību nedēļas pieaugušajiem" tēma ir Dzīvesstils. Akcijas ietvaros muzejos notiks dažādas pieaugušajiem un ģimenēm domātas aktivitātes – lekcijas, sarunas, radošās darbnīcas.

Projekts tiek īstenots vairākās Eiropas valstīs, un kā jauns un inovatīvs piedāvājums kalpo par daudzpusīgu ierosmes avotu strādājošo vecumgrupas pārstāvjiem.

Iepriekšējos gados akcija ir piesaistījusi daudzus neformālā gaisotnē mācīties gribētājus, kuri muzejam netradicionālā darba laikā piedalās dažādās mācību un brīvā laika pavadīšanai piemērotās aktivitātēs.

2010.gadā akcijā piedalījās 17 Rīgas muzeji. Šogad dalību akcijā ir apstiprinājuši 18 muzeji ne tikai Rīgā, bet arī reģionos. Akciju Mācību nedēļa pieaugušajiem koordinē Latvijas Muzeju biedrība.

Akcija "Mācību nedēļa pieaugušajiem" tiks atklāta 01.09.2011, pulksten 17:00 Mākslas muzejā Rīgas birža. Atklāšanas pasākuma laikā notiks visu iesaistīto muzeju piedāvājuma prezentācijas.

Pilna pasākuma programma pieejama mājas lapā www.muzeji.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV