Pirmdiena, 13.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ira, Iraīda, Irēna, Irina;

Atvērto durvju dienas deju studijā "Glamorous Dance"

Laura Giptere, 14.09.2011. 09:05

Mūsdienu deju studijā "Glamorous Dance" ir sākusies deju sezona 2011-2012. Aicinot jaunus dejot gribētājus, kā arī profesionāļus, tiek rīkotas atvērto durvju dienas nedēļas garumā, no 19. līdz 23. septembrim. Savukārt, nedēļas beigās – 24. septembrī – notiks sezonas atklāšanas ballīte, kurā aicināts piedalīties ikviens, kurš nolēmuši pievienoties "Glamorous Dance" sastāvam.
Atvērto durvju dienas deju studijā "Glamorous Dance"

Kā ierasts, daudziem septembris ir sākums dažādu aktivitāšu apgūšanai un talantu attīstīšanai. Arī deju studija "Glamorous Dance" uzsāk jauno sezonu – uzņemšana notiek jau no 5. septembra. Lai dotu iespēju interesentiem Rīgā un Ventspilī bez maksas iepazīties ar "Glamorous Dance" piedāvājumu – tiek rīkotas atvērto durvju dienas, kuru ietvaros dejotāji ar pieredzi un iesācēji varēs apmeklēt vienu bezmaksas nodarbību katrā piedāvātajā deju stilā - laikmetīgā deja, šova deja, hip hop, karsējmeitenes, new style un klasiskās dejas (baleta) pamati.

Deju studijas vadītāja Laura Giptere saka: „Es iesaku izmanot šo iespēju un atnākt uz nodarbībām par brīvu, lai pārbaudītu savus spēkus dejas lauciņā. Mēs studijā bieži sastopamies ar jauniešiem un pieaugušajiem, kuri baidās uzsākt dejot, jo vienmēr ir vairāk iemesli, kāpēc nedejot. Es aicinu pārkāpt savam kūtrumam un padarīt savu ikdienu daudz interesantāku."
Studijas mājas lapā ir iespējams apskatīt visu informāciju par bezmaksas iepazīšanās nodarbībām: http://www.glamorous.lv/cHYPERLINK "http://www.glamorous.lv/content/atv%C4%93rto-durvju-dienas"oHYPERLINK
"http://www.glamorous.lv/content/atv%C4%93rto-durvju-dienas"ntent/atv%C4%93rto-durvju-dienas

Lai piedalītos, ir jāapskata grafiks: http://www.glamorous.lv, jāizvēlas nodarbības un jābūt gatavam dejot. Studija uzņem dejot gribētājus no 12-35 gadu vecumam (šis ir aptuvens vecuma ierobežojums).

Nedēļas beigās – 24. septembrī – notiks sezonas atklāšanas ballīte Rīgā. Tas būs izklaides pasākums „Glamorous Dance" dejotājiem, kura ietvaros paredzēts jaunajiem dejotājiem sapazīties ar jau esošo sastāvu.

„Glamorous Dance" darbojas kopš 2007. gada, ar galveno mērķi - attīstīt dejas nozari Latvijā, tāpēc jebkāda līmeņa dejotājiem un iesācējiem piedāvājam lielas izaugsmes iespējas. Deju studijas dejotāji uzstājas dažādos pasākumos un piedalās sacensībās Latvijas un Pasaules līmenī. „Glamorous Dance" ir Latvijas Mūsdienu deju asociācijas biedrs un Latvijas Karsējmeiteņu asociācijas biedrs.

Šī ir pirmā sezona Ventspils filiālei un tuvākie plāni ir līdz 2012. gada janvārim atvērt filiāli Liepājā.

Plašāk par „Glamorous Dance":
http://www.glamorous.lv/dejas
http://www.glamorous.lv/galerijas
http://twitter.com/#!/glamorous_dance
http://www.draugiem.lv/group/16040967/

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV