Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Nezinītis Iko viesosies Dobelē

EasyGet.lv, 04.10.2011. 11:26

Otrdien, 18. oktobrī, plkst. 10:00 Dobeles pilsētas kultūras namā (Baznīcas ielā 6) tiks rādīta Liepājas Leļļu teātra izrāde „Nezinītis Iko", informē Dobeles pilsētas kultūras nama pasākumu producente Elīze Kūriņa.

Tie, kuri mīl asprātīgus jokus, krāsainus tērpus un atraktīvus notikumus, mīļi gaidīti uz Liepājas Leļļu teātra izrādi „Nezinītis Iko". Izrāde stāsta, kā Nezinītim Iko, kurš ieceļojis no citas Galaktikas, veicas ar mācīšanos pie mums, mūsu Zemē. Izrādi spilgti papildina kolorītā skolotāja, kas savā mācību stundā iesaista ne tikai Nezinīti no citas Galaktikas, bet arī mazos skatītājus. Humora pilns ir arī Gaiļa tēls, kurš kā jau gailis grib padižoties par saviem varoņdarbiem un košo izskatu. Jāpiebilst, ka šis gan nav gluži parasts gailis, bet gan gailis no Ābeces vāka.

Izrādes režisore ir Inese Belte, māksliniece Barbara Iltnere, aktieri - Dace Doroškēviča, Signe Apse, Lita Belte un Dainis Laugalis.

Biļešu cena - 1 Ls. Audzinātājam vai vecākam, kas pavada 15 bērnu grupu biļete bez maksas. Biļešu iepriekšpārdošana Dobeles pilsētas kultūras nama kasē no 27.09.2011.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV