Ceturtdiena, 16.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Edijs, Edvīns;

„Rudens kokteilis" Valkas novadpētniecības muzejā

EasyGet.lv, 12.10.2011. 12:49

Sestdien, 15. oktobrī, visas dienas garumā Valkas pilsētā jau devīto reizi notiks valcēniešu iecienītais, ikgadējais pasākums – „Rudens kokteilis", informē Valkas novadpētniecības muzeja speciāliste Ligita Drubiņa. Šī gada pasākums atšķirsies ar to, ka pirmo reizi Rudens kokteilis tiks iegriezts Rīgas ielā un tajā iesaistīsies arī šīs ielas iedzīvotāji, uzņēmēji un iestādes, tai skaitā – arī Valkas novadpētniecības muzejs.
„Rudens kokteilis" Valkas novadpētniecības muzejā

No plkst.11:00 – 15:00 valcēnieši un pilsētas viesi laipni gaidīti muzejā, Rīgas ielā 64. Šai dienai muzeja darbinieki ir sarūpējuši vairākus īpašos piedāvājumus:
- ekskursijas muzeja krātuvēs;
- muzeja darbinieki mācīs gatavot ozolzīļu kafiju, ko varēs arī degustēt;
- uz līdzpaņemtā T-krekla varēs zīmēt latviešu rakstu zīmes.

Vairākās vietās pilsētā (pie bijušajā robežsargu namiņa – Rīgas ielas sākumā un pie SEB bankas – Rīgas ielā 25, kā arī vairākos skatlogos: autoostā – Rīgas ielā 7, „Mana Aptieka" – Rīgas ielā 17 un Tūrisma informācijas birojā – Rīgas ielā 22) būs aplūkojama no muzeja krājuma veidotā izstāde „Rīgas iela fotogrāfijās".

Savukārt SIA „Aptieka Valka" telpās (Rīgas ielā 13) būs apskatāma ekspozīcija par aptiekas vēsturi. Šo izstādi izveidojis Valkas novadpētniecības muzejs, sadarbībā ar aptiekas kolektīvu.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV