Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

LNMM akcija Facebook: Esi uz TU ar tekstilu!

EasyGet.lv, 28.10.2011. 09:04

No 1. līdz 20. novembrim Latvijas Nacionālā mākslas muzeja (LNMM) izstāžu zāle Arsenāls aicina piedalīties konkursā „Esi uz TU ar tekstilu!". Konkurss norisināsies tekstilmākslas izstādes „Zelta griezums" ietvaros i/z Arsenāls profilā sociālajā tīklā Facebook, kur no dalībnieku iesūtītajām tekstilmākslas darbu fotogrāfijām tiks veidota virtuālā ekspozīcija, informē LNMM reklāmas un informācijas darba kuratore Nataļja Sujunšalijeva.
LNMM akcija Facebook: Esi uz TU ar tekstilu!

LNMM izstāžu zāles Arsenāls rīkotais konkurss sociālajā tīklā Facebook ir iespēja katram izpausties tekstilmākslā, dalīties gala rezultātā ar citiem un iegūt balvu. Aicinām ikvienu pirms vai, apkopojot iespaidus, pēc izstādes „Zelta griezums" apmeklējuma radīt savu tekstila mākslas darbu, nofotografēt to un iesūtīt vēstules veidā mums uz Lnmm Arsenāls profilu tīklā Facebook, lai kopā veidotu virtuālo tekstilmākslas izstādes ekspozīciju. Darbu fotogrāfijas sūtīt no 1. līdz 20. novembrim, norādot autoru, darba nosaukumu un radīšanas gadu. Konkursa noslēgumā darbus izvērtēs mākslinieku – izstādes dalībnieku un muzeja darbinieku veidota žūrija. Radošākajiem un veiksmīgākajiem dalībniekiem balvās būs biļetes uz kādu no LNMM muzejiem un muzeja izstāžu katalogi. Dalībai konkursā nepieciešams reģistrēties tīklā Facebook un pievienoties i/z Arsenāls draugu kopai.

Aicinām – kļūsti Arsenāla draugs Facebook, esi radošs un gūsti balvu!

Lai uzlabotu komunikācijas procesu un veicinātu labāku mijiedarbību starp muzeju un tā apmeklētājiem, Latvijas Nacionālais mākslas muzejs šobrīd intensīvi attīsta savu darbību tīmeklī. Sekojot LNMM muzejiem dažādos sociālajos tīklos (Twitter, Facebook, Draugiem.lv, YouTube un Foursquare), interesentiem ir iespēja iegūt dažādu aktuālo informāciju, aplūkot izstāžu un pasākumu foto galerijas, kā arī piedalīties konkursos.

Latvijas Nacionālā mākslas muzeja galvenā ēka komunikācijai interneta vidē izmanto Twitter platformu ar lietotāja vārdu LNMM_muzejs. Katru trešdienu, saistībā ar muzeja vēsturi un šodienas norisēm, LNMM Twitter kontā tiek izspēlēti konkursi ar vērtīgām balvām. Muzeja draugu pulkam iespējams pievienoties portālos Facebook un Draugiem.lv.
Ar izstāžu zāles Arsenāla aktualitātēm var iepazīties portālos Twitter (lietotāja vārds LNMM_ARSENALS) un Facebook (Lnmm Arsenāls), kur pašreiz iespējams piedalīties minētajā fotokonkursā.

Romana Sutas un Aleksandras Beļcovas muzeja (SBM) profils tīklā Twitter pieejams ar lietotāja vārdu RSunABmuzejs, kur tiek sniegtas muzeja ziņas.

Dekoratīvās mākslas un dizaina muzeja (DMDM) aktivitātēm var sekot portālos Twitter (lietotāja vārds dmdm_muzejs), Facebook, Draugiem.lv, YouTube un Foursquare.

Mākslas muzeja „Rīgas Birža" (MMRB) izmantotie sociālie mediji ir Twitter (lietotāja vārds MuzejsRigaBirza) un Facebook, kuros tiek rīkoti dažādi ekspreskonkursi ar balvām. MMRB jaunumus un viedokļus apkopo arī muzeja tīmekļa žurnāls (www.rigasbirza.lv/blogs), kur ierakstus veic gan muzeja darbinieki, gan mākslas kritiķis un izstāžu kurators Vilnis Vējš.

Latvijas Nacionālais mākslas muzejs aicina visus savus draugus un kultūras interesentus iesaistīties un līdzdarboties muzeja aktivitātēs sociālajos tīklos un vienmēr būt informētiem par aktuālo.

Foto: Liena Muceniece. Saruna. 2010. Darbs izstādē „Zelta griezums" i/z Arsenāls. Autortehnika, nemazgāta aitas vilna, vilnas kārsumi. Foto (c) Jūlija Guļtjajeva

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV