Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

"Instrumenti" un LiepU AF organizē konkursu jauniešiem un studentiem

EasyGet.lv, 04.11.2011. 08:35

No 3. līdz 25.novembrim grupa "Instrumenti" sadarbībā ar SEB Studentu banku un Liepājas Universitātes Atbalsta fondu organizē konkursu, kura galvenā balva ir 100 LVL no SEB bankas un 2 meet & greet ielūgumi uz grupas "Instrumenti" koncertu šī gada 3.decembrī Liepājas Olimpiskajā Centrā, informē Liepājas Universitātes sabiedrisko attiecību daļas vadītāja Jevgenija Skoraja.

Lai piedalītos konkursā, jāizvēlas viens no trijiem uzdevumiem (ja ir vēlme, var pieteikt vairākus darbus).

1. "TRU" vizualizācija - fotogrāfijās, zīmējumos, gleznojumos, kolāžās attēlots "Instrumenti" debijas albuma nosaukums "TRU". Konkursa dalībniekiem uzdevums jebkādā veidā un jebkādiem līdzekļiem vizualizēt "Instrumenti" albuma "TRU" nosaukumu - vai tā ir fotogrāfija, zīmējums, gleznojums, kolāža vai digitāli veidots darbs, tam nav nozīmes, tāpat nav svarīgi, vai darbā apspēlēti burti "TRU", vai arī šī vārda tiešā vai simboliskās idejas skaidrojums. Darbi tiks izlikti apskatei, tādēļ, ja darbus iesūta elektroniski (var iesūtīt šī darba fotogrāfiju), jābūt gatavam to iesniegt fiziskā formā.

2. Grupas "Instrumenti" 3.decembra Liepājas Olimpiskā Centra koncerta 30 sek. video reklāma. "Instrumenti" šī brīža TV reklāma apskatāma šeit: http://vimeo.com/29283061 Dalībnieku uzdevums ir sagatavot 30 sek. garu video reklāmu gaidāmajam "Instrumenti" koncertam Liepājas Olimpiskā Centra arēnā - radošums tiks vērtēts augstāk kā tehniskais izpildījums.

3. Grupas "Instrumenti" video klipa "Pilnīgi Viens" prezentācija + trīs dziesmu priekšnesums Liepājā. Uzdevums: sarīkot pasākumu Liepājā, kurā tiek prezentēts "Instrumenti" video klips "Pilnīgi Viens", kā arī notiek neliels grupas priekšnesums. Nepieciešams izstrādāt programmu, izvēlēties piemērotāko vietu, apzināt aptuvenās izmaksas (arī skatuves un skaņas tāme, ēdināšana, u.c.), atbalstītāju, kā arī mediju un preses piesaiste. Darba apjoms - līdz piecām A4 lpp. Darbi jāiesūta: liepu@instrumenti.in līdz 2011.gada 25.novembrim. Balvās: 10 ielūgumi uz "Instrumenti" koncertu 3.decembrī Liepājas Olimpiskajā Centrā + 10 albuma "TRU" kopijas ar autogrāfiem + SEB bankas suvenīri.

Papildu informācija:
tālr.: 6342 3510
e-pasts: jevgenija.skoraja@liepu.lv
http://www.liepu.lv
http://twitter.com/LiepU

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV