Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

"Bīstamās mājsaimnieces" uz ekrāniem pēdējo reizi

EasyGet.lv, 08.11.2011. 13:28 | komentāri (2)

Jau pavisam drīz, 29. novembrī Fox Life kanāls prezentēs noslēdzošo sezonu Marka Čerija (Marc Cherry) veidotajam seriālam "Bīstamās mājsaminieces". Jaunākās intrigas un atrisinājumi būs skatāmi tikai divus mēnešus pēc seriāla izrādīšanas Amerikas skatītājām, Informē Inese Saulāja.
"Bīstamās mājsaimnieces" uz ekrāniem pēdējo reizi

"Bīstamās Mājsaimnieces" ir ļāvušas skatītājiem ieskatīties savās ikdienas drāmās un intrigās jau septiņas sezonas, ir pienācis laiks astotajai, kas būs arī pēdējā sezona. Seriāls ir atzinīgi novērtēts ar trīs Golden Globe un divām Emmy balvām.

Pirmizrāde Latvijā būs tikai divus mēnešus pēc seriāla sezonas sākuma Amerikā, kas ir ātrākais, kad seriāla aktuālākas sērijas nonāk pie Latvijas skatītājiem.

"Līdz ar seriāla "Bīstamo Mājsaimnieču" jaunāko sēriju izrādīšanu, mēs turam doto vārdu "Vienmēr Pirmais Fox Kanālā"! Mūsu pārtsāvētā kanāla mērķis, sniegt Latvijas skatītājiem iespēju skatīties internacionālus jaunumus drīz pēc to globālajām pirmizrādēm, " komentē Ilze Buna, FIC Mārketinga un Reklāmas pārdošanas Izpilddirektore Latvijā. Ilze piebilsts: "Laiks, kad Latvijas auditorijai bija jāgaida divus gadus, lai mūs sasniegtu labas televīzijas saturs, ir beidzies."

Noslēdzošā sezona sākas ar vainas sajūtu un bailēm. Karlos, noslepkavojot Gabijas ļauno patēvu, ir radijis tālejošas sekas. Vainas sajūta pārņem katru savādākā veidā. Suzana sāk attālināties no savas ģimenes un tuviniekiem, turpretī Gabija cenšas tuvināties Karlosam, kas sevi nomoka pārmetumos. Linette un Toms cīnās ar savu irstošo laulību un gaidāmo nošķirtību; turklāt Linetei rodas grūtības par pareizo lēmumu pieņemšanu. Brī ir jābūt īpaši uzmanīgai, viņas jaunā mīlestība ir detektīvs Čaks Vance.

Sekot jaunumiem Fox Life Cahnnel var arī Facebook: http://www.facebook.com/FoxLifeLatvia

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV