Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

LMK gaidāms jauns seriāls un filmas

EasyGet.lv, 10.11.2011. 13:05

No 21. novembra darbdienās pulksten 17.00 izklaides kanālā LMK seriāls „Mentālists" risinās prāta noslēpumus. Savukārt nedēļas nogalēs pulksten 19.00 LMK skatītājus lutinās ar stilīgām filmām, informē LMK sabiedrisko attiecību vadītājs Kristaps Lēperis.
LMK gaidāms  jauns seriāls un filmas

No 21. novembra izklaides kanālā LMK debitēs pasaules slavenais seriāls „Mentālists", katru darba dienu pulksten 17.00 risinot sarežģītākos prāta noslēpumus un rēbusus. Patriks Džeins ir neatkarīgs konsultants Kalifornijas Izmeklēšanas birojā. Savu neatkarību viņš arī nekavējas nepārtraukti apliecināt, tāpēc nodaļas vadītāja Terēza Lisbona bieži ir spiesta aiz Džeina nolīdzināt nepatikšanas un taisnoties par protokola pārkāpumiem. Džeins spēj manipulēt ar cilvēku domām un rīcību, it kā būtu iluzionists, kas liek publikai ticēt, ka lasa citu domas un sazinās ar to mirušajiem tuviniekiem. Džeina palīdzība ir neatsverama izmeklētājiem, taču ne jau tāpat vien viņš ar to nodarbojas, bet gan cerot reiz saukt pie atbildības savas sievas un meitas slepkavu.

Turpmāk jaunais izklaides kanāls LMK nedēļu nogalēs piedāvās stilīgas, smieklīgas un aizraujošas filmas. Šo sestdien pulksten 18.55 stāstā par gribasspēka un pašapziņas nosargāšanu brīdī, kad vienīgais, kas paveras skatam, ir citu muguras, tu tiksi aicināts - „Nekad nepadodies", bet svētdien 19.00 trakā skrējienā pēc sava sapņa kļūt pat profesionāliem skeitbordistiem metīsies jaunie „Censoņas".

Nākošajā nedēļas nogalē, 19. un 20. novembrī, pulksten 19.00 pieslēdzies komēdijai „Hazardas brašuļi" un uzzini „Ko vēlas meitene", no Amerikas nepiespiestās dzīves metoties Anglijas aristokrātiskās etiķetes pasaulē.

Foto: kadrs no filmas „Hazardas brašuļi". Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV