Pirmdiena, 13.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ira, Iraīda, Irēna, Irina;

Deju ansamblis „Daiļrade" aicina uz jubilejas koncertu

EasyGet.lv, 28.11.2011. 18:34

3. decembrī plkst. 18.00 Rīgas Kongresu namā deju ansamblis „Daiļrade" atzīmēs savu 20 gadu jubileju ar krāšņu deju koncertu „Ir Kurzeme, ir Vidzeme, ir Latgale mūsu", informē Eduards Gaušis.
Deju ansamblis „Daiļrade" aicina uz jubilejas koncertu

RKTMC „Mazā Ģilde" deju ansambļa „Daiļrade" 20 gadu jubilejas atzīmēšanas koncerts ir kā retrospekcija ansambļa iepriekšējo gadu veikumam, izdejojot Latgales, Kurzemes, Vidzemes un Zemgales novadu raksturīgās dejas.

Jubilejas koncertā ir apkopotas gan tautas deju zelta fonda, gan jaunrades deju spilgtākās pērles. Koncerta pirmajā daļā ir pārstāvēta Kurzemes, Vidzemes un Zemgales novadu deju programma, demonstrējot latviešu tautas dejas krāšņumu un daudzveidību, savukārt koncerta otrajā daļā deju ansamblis dziesmās, dejās, mūzikā un tautas rakstos godinās Latgali, lai dāvātu skatītājiem kaut daļu no priecīgā un dāsnā rakstura, ar ko slavens šis novads.

Koncertā piedalās arī „Daiļrades" draugi - TDA „Līgo", „Rotaļa", „Teiksma", VPDK „Jampadracis" un JDK „Auseklītis", Jāņa Grigaļa vadītā instrumentālā grupa, Latvijas Nacionālās operas soliste Ilona Bagele un šova „Latvijas zelta talanti 2008" uzvarētājs Dainis Skutelis.

Koncerta biļetes iepriekšpārdošanā nopērkamas Biļešu servisa tirdzniecības vietās, kā arī pirms koncerta Kongresu namā.

Koncerts notiek ar Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta atbalstu.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV