Sestdiena, 11.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Milda, Karmena, Manfreds;

„Glamorous Dance" uzņem dejotājus

EasyGet.lv, 04.01.2012. 09:33

No 2. janvāra deju studijā „Glamorous Dance" notiek dejotāju uzņemšana Rīgā, Ventspilī un Liepājā, piedāvājot show dance, hip hop, klasiskās, street dance, karsējmeiteņu un laikmetīgās dejas nodarbības, informē deju studijas sabiedrisko attiecību speciāliste Sandra Jurberga.
„Glamorous Dance" uzņem dejotājus

Pagājušajā gadā studija izveidoja filiāles Ventspilī un Liepājā, kur uzņemšana notika mācību gada sākumā. Bet, iesākot jauno gadu, studija ir gatava uzņemt jaunus audzēkņus.

Šogad studija Rīgā uzņem uz šādām nodarbībām: show dance, hip hop, klasiskās dejas, street dance, karsējmeiteņu un laikmetīgā deja.

Ventspils filiālē uzņem uz hip-hop un show dance nodarbībām.

Liepājā turpinās uzņemšana uz laikmetīgās dejas un street dance nodarbībām.

Lai pieteiktos, jāaizpilda pieteikuma anketu, kuru atradīsi mājaslapā: http://www.glamorous.lv/lapa/pieteikties

Deju studija „Glamorous Dance" izveidota 2007. gadā ar mērķi attīstīt dejas nozari Latvijā, piedāvājot unikālas deju nodarbības. Gadu gaitā „Glamorous Dance" ir guvusi panākumus gan Latvijā, gan ārpus tās, piedaloties arī pasaules mēroga sacensībās, sniedzot dejotājiem atpazīstamību un izaugsmes iespējas. Turklāt studija ir „Latvijas Mūsdienu dejas asociācijas" un „Latvijas Karsējmeiteņu asociācijas" biedrs.

Lai gūtu priekšstatu par studiju, noskaties video:

Ja vēlies sekot līdzi „Glamorous Dance " aktivitātēm, ieskaties http://twitter.com/#!/glamorous_dance, www.draugiem.lv/glamorous/, kā arī studijas mājaslapā www.glamorous.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV