Sestdiena, 11.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Milda, Karmena, Manfreds;

Aicina pieteikties dalībai deju un kustību terapijas grupā

EasyGet.lv, 24.01.2012. 09:32

Interesenti tiek aicināts iesaistīties Deju un kustību terapijas grupā, nodarbības notiks no februāra līdz maijam.

Aicināti tie, kurus interesē:

- iepazīties un pieredzēt, kas ir deju un kustību terapija,
- ķermeņa sajūtu un izjūtu apzināta izpēte,
- radoša sevis izzināšana un saskarsme ar citiem,
- dažādu ķermeņa tehniku praktiska izpēte,
- ieraudzīt sevi ar citu acīm.

"Deju un kustību terapijas grupā pētīsim to, kā ar dažādu ķermeņa tehniku palīdzību iespējams apzināties saikni starp emocijām, prātu un ķermeņa sajūtām. Apzināsimies savus kustību un rīcības modeļus. Pievērsīsim uzmanību tagadnes izjūtai un attīstīsim spontanitāti. Meklēsim savus resursus un iespējas. Šī pieredze var kļūt par tiltu uz personiskām atklāsmēm un jaunām idejām," stāsta kursa vadītāja Simona Orinska.

Kurss balstās Simonas Orinskas praktiskajā un teorētiskajā pieredzē, deju un kustību terapijas ietvaros izmantojot buto dejas principus. Kursa ietvaros tiks izmantotas arī kontaktimprovizācijas, improvizācijas dejas, autentiskās kustības un citas pieejas. Iepriekšēja pieredze dejošanā nav nepieciešama.

Deju un kustību terapija ir mākslas terapijas veids, kas izmanto kustību, lai uzlabotu Jūsu fizisko, emocionālo, kognitīvo (uztvere, atmiņa, domāšana) un sociālo veselību. Atšķirībā no dejošanas un fizioterapijas, nozīme ir fiziskā un emocionālā aspekta sintēzei. Buto ir Japānā radusies laikmetīgās dejas forma, kas tiek saukta par "ķermeņa arheoloģiju".

DKT grupas ietvaros notiks 10 sesijas.

Norises vieta – Laimas Draugu Nams, Sporta ielā 2a, Rīgā (netālu no Kr. Valdemāra un Bruņinieku ielas).

Norises laiki: sestdienās plk. 11.00 – 13.00
25. februāris, 3., 10., 17., 24., 31. marts, 21., 28. aprīlis, 5., 12. maijs.

Pieteikšanās: Lūgums atsūtīt pieteikuma vēstuli un kontaktinformāciju līdz 19. februārim: SimonaOrinska@inbox.lv, mob.t. 29394500. Lūgums rezervēt laiku un vienoties ar grupas vadītāju par individuālām bezmaksas pārrunām (apm. 30 min) divu nedēļu laikā pirms grupas sākuma.

Dalības maksa par grupu - LVL 60. Ir iespēja maksāt pa daļām.

Kursu vadīs Simona Orinska – mākslas un veselības aprūpes maģistre, sertificēta deju un kustību terapeite, buto māksliniece.

Vairāk informācijas: www.simonaorinska.info; www.arttherapy.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV