Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

FOXlife demonstrēs seriālu ar Grimmu pasakas elementiem

EasyGet.lv, 31.01.2012. 09:08

"Reiz sensenos laikos" (Once Upon a Time) ir Amerikāņu telesabiedrības ABC radīts seriāls ar paskas un drāmas motīviem. Pirmizrādi tas piedzīvoja 2011. gada 23. oktobrī. Tikai 4 mēnešus vēlāk – 9. februārī seriāls tiks izrādīts Latvijas skatītājiem FOXlife kanālā, informē Inese Saulāja.
FOXlife demonstrēs seriālu ar Grimmu pasakas elementiem

Seriāls sākas ar Sniegbaltītes un Apburošā Prinča kāzu dienu, kad ierodas Ļaunā Karaliene, paziņojot par iespaidīgu un draudīgu lāstu. Pēc kāda laika Sniegbaltīte sagaida savu pirmo mazuli, mazu meitenīti, tomēr labās ziņas mijas ar skumjām – bērns ir jātdod Rumpelrūķim. Tā ir samaksa par to, ka Snigbaltīte un Princis no viņa uzzina par lāstu – visi tiks nogādāti kādā vietā, no kuras nevar izkļūt un laimīgas beigas nevar būt. Viņš atklāj vēl ko – ka Emma, viņu meita atgriezīsies pēc 28 gadiem, lai stātos cietsirdīgā cīņā ar Ļauno Karalieni.

Pasaka mijas ar mūsdienām, kur Emma dzīvo Bostonā, līdz brīdim, kad viņu 28. dzimšanas dienā uzmeklē desmit gadīgs puika, kas apgalvo, ka ir viņas dēls. Emma tik tiešām atstāja bērnunamā zīdaini. Mazais puika aizved Emmu uz Storijbrūku, no kuras viņa vairs nevar aizbraukt, bet ciemata iedzīvotāji atgādina pasakas varoņus. Bīstams, mistikas pieliets piedzīvojums var sākties.

Seriāla producents ir Adams Horovics (Adam Horowitz) un Edvards Kitsis (Edward Kitsis), pazīstami Latvijas skatītājiem kā seriāla "Pazudušie" (Lost) veidotāji.

Katrs aktieris, izņemot galvenās varones Emmas Svan lomas aktrisi Jenniferu Morrisoni (Jennifer Morrison) un viņas dēla - Henrija lomas aktieris Džareds S. Gilmors (Jared S. Gilmore), iejūtas gan kā pasaku varonis, gan kā mūsdienās dzīvojošs personāžs:
Ginifere Gudvina (Ginnifer Goodwin) kā Sniegbaltīte/ bērnu dārza audzinātāja - Marija Margareta Biančarde;
Lana Parila (Lana Parrilla) kā Ļaunā Karaliene/ pilsētas mērs - Regina Mills;
Džoš Dallas (Josh Dallas) kā Apburošais Princis/ Devids Nolans
Džeimijs Dornans (Jamies Dornan) kā Mednieks/ pilsētas šerifs Greijems
Roberts Karlails (Robert Carlyle) kā Rumpelrūķis/ antikvariāta īpašnieks Misters Golds

Amerikas kritiķi atzinīgi novērtējuši seriāla veidotāju darbu. USA Today žurnalists Roberts Blanko (Robert Blanco) saka: "Starp seriāliem, nekas tāds līdz šim nav radīts."

Vairāk informācijas: http://beta.abc.go.com/shows/once-upon-a-time

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV