Pirmdiena, 13.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ira, Iraīda, Irēna, Irina;

Hobiju dienā aicina uz dejas nodarbībām un radošajām darbnīcām

EasyGet.lv, 31.01.2012. 14:41

Deju un Kustību studija „studioX1" uzsāk hobiju meklēšanas tradīciju. 3. februārī ikvienam bez maksas tiks sniegta iespēja meklēt savu vaļasprieku un padarīt ikdienas dzīves ritmu aizraujošāku, piedaloties pasākumā „Hobiju diena 2012", informē kultūras menedžere Vita Taube.
Hobiju dienā aicina uz dejas nodarbībām un radošajām darbnīcām

Pasākuma ietvaros no plkst. 17:00 līdz pat plkst. 22:00 „studioX1" 3. stāva telpas Kr.Valdemāra ielā 8, pārvērtīsies par deju un dažādu citu radošo darbnīcu mājvietu, kurās aicināts piedalīties ikviens interesents. Hobiju dienas ietvaros notiks tādas nodarbības kā Hip–Hop, Laikmetīgā deja, Party dejas pāriem, Make Up pamati, Elektronikas darbnīca, Radošā māksla un vēl daudzas citas.

Noslēgumā hobiju meklētāji aicināti piedalīties noslēguma pasākumā, kuras tēma ir karnevāls. Visiem, kas piedalīsies Hobiju dienas 2012 radošajās darbnīcās, ieeja šajā pasākumā būs bez maksas..

Lai varētu piedalīties Hobiju dienā 2012, obligāta iepriekš pieteikšanās, zvanot pa tālruni 28351811 vai rakstot uz e-pastu: studiox1@studiox1.lv. Sīkāka informācija par pasākumu un radošo darbnīcu grafiku varat apskatīt „studioX1" mājas lapā: www.studiox1.lv

Deju un Kustību studijā „studioX1" var apgūt plašu deju programmu gan iesācēji, gan dejotāji ar zināšanām. „studioX1" piedāvā kustību un deju kursus bērniem, jauniešiem un pieaugušajiem Salsā, Latīņamerikas dejās, no Valša līdz Sambai, Latino, Kāzu dejās, Argentīnas tango, Strip sense, Bodyflex un citos kustību veidos pie profesionāliem pasniedzējiem. Izvēlies un piesakies www.studiox1.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV