Svētdiena, 12.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Valija, Ina, Ināra, Inārs;

TDA „Gatve" ielūdz uz 66 gadu dzimšanas dienu koncertu

EasyGet.lv, 08.02.2012. 14:42

TDA „Gatve" tautiskās dejas mīļotājus ielūdz uz savu 66 gadu dzimšanas dienas koncertu „Mana dziesma dejojama, nāc ar mani izdejot" 25. februārī VEF Kultūras pilī plkst. 16.00, informē TDA pārstāvis Uģis Lazdiņš.
TDA „Gatve" ielūdz uz 66 gadu dzimšanas dienu koncertu

Koncerts, kurā piedalīsies visi četri kolektīva sastāvi, solās būt krāšņs un emocijām bagāts. Bijušos dejotājus, radus, draugus un citus dejas cienītājus Gatve priecēs ne tikai ar jau sirdij tuvām latviešu tautas dejām, kā „Gatves deja" un „Spēlē, spēlmani", bet līdztekus tam programmā iekļautas arī pavisam jaunas dejas. Koncertā būs redzamas arī citu tautu dejas, iepazīstinot skatītājus ar ungāru, moldāvu, igauņu, grieķu un citu valstu kultūrām. Līdz ar to koncerts būs interesants un pārsteigumiem bagāts. Ikviens varēs pārliecināties, cik kolorīta spēj būt TDA „Gatve", kur ikkatrs dejotājs ir kā mākslinieks, kas iezīmēs ar saviem deju soļiem līniju, lai radītu vienu gleznu, auru, sajūtu...

66 gadu laikā TDA „Gatve" ir piedalījusies neskaitāmos festivālos un skatēs ieguvusi augstus rezultātus, pierādot, ka TDA „Gatve" ir viens no vadošajiem deju kolektīviem Rīgā. Jau ilgus gadus tās vadītāja ir Gunta Raipala. Tandēmā ar repetitoru Aigaru Bajāru un citiem programmas veidotājiem viņi ir centušies, lai tieši šis vakars ikvienam koncerta apmeklētājam būtu īpašs. Tāpēc gaidīsim tieši Jūs, lai mēs kopā radītu to sajūtu, ka dejā ir spēks!

Biļetes iespējams iegādāties iepriekšpārdošanā Biļešu Paradīzes kasēs un internetā, http://gatve.lv/r/eg66gadi, kā arī VEF Kultūras pilī koncerta dienā.

Vairāk par TDA „Gatve" var uzzināt, apmeklējot kolektīva mājaslapu http://gatve.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV