Pirmdiena, 13.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ira, Iraīda, Irēna, Irina;

Latvijas labākie dejotāji pirmo reizi uz vienas skatuves

EasyGet.lv, 27.02.2012. 11:52

Starptautiskajā sieviešu dienā Rīgas Kongresu namā pirmo reizi Latvijā norisināsies dažādu deju stilu koncerts labāko Latvijas dejotāju izpildījumā, informē koncerta organizatori SIA ID events.
Latvijas labākie dejotāji pirmo reizi uz vienas skatuves

Ceturtdien, 8. martā, Rīgas Kongresu namā ar paraugdemonstrējumiem skatītājus priecēs vieni no Latvijā un pasaulē atzītākajiem un godalgotākajiem dejotājiem. Kopumā koncertā piedalīsies septiņu deju stilu pārstāvji. Būs iespēja vērot Latvijas Nacionālā baleta vadošos solistus, starptautisko baleta konkursu laureātus, premjerpāri Elzu Leimani-Martinovu un Raimondu Martinovu.

Pasākuma programmu papildinās divi starptautiska līmeņa sporta deju pāri, daudzkartējie Latvijas čempioni Vjačeslavs Višņakovs un Tereza Kižlo, kas sniegs ieskatu Latīņamerikas deju pasaulē. Ar Standartdejām priecēs trīskartējie Latvijas čempioni Andrejs Rogovenko un Anna Vorončuka. Paraugdemonstrējumus mākslas vingrošanā sniegs Olga Gusarčuka - starptautiskās klases sporta meistare, pieckārtēja Latvijas čempione un Latvijas pirmās olimpiādes mākslas vingrošanas uzvarētāja.

Uzstāsies arī viena no talantīgākajām laikmetīgās dejas pārstāvēm - Jūlija Kobceva, kura ir guvusi starptautisku atzinību un regulāri sadarbojas ar pasaulslaveniem horeogrāfiem no Ņujorkas. Priekšnesumus izpildīs Baltijas vēderdeju kausa čempione, Baltic Talents un Magic Bellydance konkursu uzvarētāja Oksana Apakova.

Savukārt vienu no kaislīgākajiem deju stiliem - Argentīnas tango - pasniegs pieredzējušākais tango pāris Latvijā- Zigmunds Āboliņš ar partneri Margitu Antonovu. Viņi ir īpašnieki un pasniedzēji vienam no retajiem Argentīnas tango klubiem Latvijā El Naranjerito. Zigmunds un Margita trenē pārus ne tikai Latvijā, bet arī ārzemēs. Savu dejas prasmi viņi ir attīstījuši pie pasaules vadošajiem tango pasniedzējiem no Argentīnas.

Biļetes pieejamas Biļešu serviss tirdzniecības vietās. Pasākumu vērot aicināts ikviens profesionālās dejas mākslas cienītājs.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV