Trešdiena, 08.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Staņislava, Staņislavs, Stefānija;

LNVM aicina uz tematisku pasākumu „Rīgas pilsētas un Rīgas pils tapšana"

EasyGet.lv, 01.03.2012. 13:45

Latvijas Nacionālā vēstures muzeja rīkotajā Ģimenes dienā 3. martā plkst. 12.00 varēs iepazīties ar Rīgas pilsētas pirmsākumiem 13. gadsimtā, izsekot Rīgas pils tapšanai un pārmaiņām laika gaitā. Būs iespēja aplūkot arheoloģiskajos izrakumos iegūtos priekšmetus - seno dienu notikumu lieciniekus, kā arī aktīvi iesaistīties dažādu uzdevumu veikšanā. Uz sarīkojumu īpašo aicināti sākumskolas vecuma bērni.

Latvijas Nacionālā vēstures muzeja organizētās Ģimenes dienas vecākiem un bērniem sniedz iespēju brīvo laiku pavadīt kopā interesanti un saturīgi, atraktīvā veidā iepazīstoties ar muzeja ekspozīcijām un izstādēm. Tematiskie pasākumi notiek katra mēneša pirmajā sestdienā (izņemot jūniju, jūliju, augustu) Rīgas pils 3. stāvā. Uz Ģimenes dienu pasākumiem tiek aicināti 6-11 gadus veci bērni kopā ar vecākiem vai pavadoņiem.

Pasākuma norisi muzejā var fotografēt.

Ieejas biļetes cena ģimenei – Ls 2.50.

Nākamā nodarbība notiks 24. martā plkst. 12.00, tad Ģimenes dienas apmeklētāji varēs piedalīties tematiskā pasākumā „Lieldienu zaķa olu darbnīca".

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV