Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Jauns seriāls FOXlife kanālā - "Džeinas dizains"

EasyGet.lv, 05.03.2012. 10:15

FOXlife kanāls 12. martā plkst. 21:00 sāk izrādīt jaunu telekompānijas ABC Family seriālu "Džeinas dizains" - bezrūpīgu un vieglu izklaidi pirmdienas vakariem, informē Inese Saulāja. Seriāls Latvijas skatītājiem tiek izrādīts tikai divus mēnešus vēlāk pēc Amērikas pirmizrādes.
Jauns seriāls FOXlife kanālā - "Džeinas dizains"

Seriāls "Džeinas dizains" (Jane by Design) ir sirsnīgs komēdijas žanra seriāls, kura galvenā varone ir sešpadsmitgadīgā Džeina (aktrise – Ērika Dašere), kuru kļūdas pēc, noturot par pieaugušu, pieņem darbā modes preču kompānijā - Ņujorkā.

Drīz vien Džeina attopas balansējot starp divām pasaulēm – kā parasta vidusskolas skolniece, kura ikdienā ir nevienam nepamanāma, citi viņu uzskata par pelēko peli, un kā stingras un prasīgas direktores Greja Čandlere Mureja (aktrise – Andija Makdovele) asistente modes pasaulē, kurā ir vairāk plēsoņu un konkurences kā džungļos. Turklāt Džeinai jāspēj saglabāt noslēptu savu patieso identitāti.

Intrigas norisinās gan vienā Džeinas pasaulē - vidusskolā, kur viņas uzticības persona un draugs Billijs slepus satiekas ar skolas spicāko meiteni un Džeinas ļaunāko ienaidnieci, gan otrā, kur Džeinas katru soli vēro viņas priekšnieces sīvākā konkurente India. Viens nepareizs solis un Džeina var zaudēt savu sapņu darbu vai tikt izmesta no skolas!

Vai tas nav katra tīņa sapnis ātrāk kļūt pieaugušam, iekļūt tur, kur vēl nav atļauts, izbaudīt galvu reibinošas ballītes, saņemt mēneša atalgojumu, kas līdzinās pusgada kabatas naudai? Skaisti cilvēki, grezni tērpi, moderni aksesuāri un modes pasaules intrigas.

Producenti: Gavin Polone ("Gilmore Girls"), John Ziffren ("Melissa & Joey") and April Blair ("Lemonade Mouth").

Lomās: Erica Dasher ("The Lake"), David Clayton Rodgers ("Happy Endings"), Andie MacDowell ("Four Weddings and a Funeral"), Nick Roux ("Lemonade Mouth"), Rowly Dennis ("Desperate Housewives"), India De Beaufort ("One Tree Hill"), Meagan Tandy ("10 Things I Hate About You"), Matthew Atkinson ("CSI").

Amerikas pirmizrādes laiks: Janvāris, 2012 (ABC Family)

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV