Trešdiena, 08.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Staņislava, Staņislavs, Stefānija;

Kuldīgas novada muzejs aicina atbalstīt izstādes „Kuldīgai 770" veidošanu

EasyGet.lv, 12.03.2012. 15:42

Gatavojoties pilsētas lielajai jubilejai, Kuldīgas novada muzejs gatavo ceļojošo izstādi „Kuldīgai 770", kas stāstīs par pilsētas attīstības vēsturi no tās dibināšanas līdz mūsdienām, informē muzeja pārstāve Krista Jansone.
Kuldīgas novada muzejs aicina atbalstīt izstādes „Kuldīgai 770" veidošanu

Kuldīdznieki aicināti atsaukties un atbalstīt izstādes tapšanu. Muzejam nepieciešami foto, stāsti u.c. liecības par dažādu objektu būvniecību un vēsturi, kā arī ēdināšanas uzņēmumiem un dažādiem pasākumiem laika posmā no 1988. līdz 2012. gadam.

Būvniecība: „Kuldīgas jaunā slimnīca", 1990. gadā celto būvmateriālu veikalu Jelgavas ielā 59 (tagad tur atrodas veikals „Kurši"), kolhoza „Venta" veikalu Liepājas ielā (tagad tur atrodas veikals „Laura"), lelveikalu celtniecības process („Rimi", „Elvi", „Supernetto", „Makss"), Kuldīgas vieglatlētikas manēžas un Sporta halles Piltenes ielā celtniecības process, Zvaigzne ABC jaunās grāmatnīcas celtniecība , Mucenieku ielā 33, ēka Liepājas ielā 48, kurā savulaik atradās „Krājbanka" (tagad tur atrodas VID Kuldīgas klientu apkalpošanas centrs ), ēka Smilšu iela 24.

Ēdināšanas uzņēmumi: Video bārs „Dzelme", kafejnīca „Forums" kinoteātrī „Kurzeme", kafejnīca „Vāverīte" interjers pirms un pēc rekonstrukcijas, saldējuma bārs, blakus kafejnīcai „Vāverīte", kafejnīca „Zilā bumba"- ārskati, iekšskati, ēdnīcas „Paparde" un citas, restorāni. „Venta" un „Staburadze"

Pasākumi, kultūra, izklaide: „Kuldīgas Ziņģe '94", „Kuldīgas Trejatlons", operas izrādes "Hercoga Jēkaba" estrādē, „Ventas Dzirkstis", „Kuldīgas Muzikālais Centrs".

Muzejs gaidīs informāciju arī par citiem, augstāk nepieminētiem objektiem un pilsētas vēsturē svarīgiem pagrieziena punktiem.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV