Svētdiena, 19.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sibilla, Teika, Lita;

Izstāde „Man kabatā tev nekad nebūs salti" kafejnīcā "Taka"

EasyGet.lv, 21.03.2012. 16:35

Piektdien, 23. martā, plkst. 19:30 kafejnīcas "Taka" telpās tiks atklāta izstāde „Man kabatā tev nekad nebūs salti" patversmēs esošo dzīvnieku atbalstam. Izstādē būs aplūkojamas auduma tašas, kuru apdrukas dizainu ir radījuši mākslinieki, iedvesmojoties no Juglas dzīvnieku patversmes „Labās mājas" apmeklējuma laikā gūtajiem iespaidiem. No plkst. 21.00 apmeklētājus priecēs indie/alternative rock apvienības „Lie Lie Sister" koncerts.
Izstāde „Man kabatā tev nekad nebūs salti" kafejnīcā "Taka"

Izstādi organizē mākslas entuziastu apvienība "The ToteBag Revolution", kuras mērķis ir veicināt jauno mākslinieku atpazīstamību, parādot viņu talantu un radošumu. Šī būs jau otrā "The ToteBag Revolution" izstāde un šoreiz mērķis ir pievērst uzmanību patversmēs mītošajiem dzīvniekiem.

Izstādes atklāšanā viesus sagaidīs unikāli jaunu mākslinieku darbi un vienreizēja atmosfēra, par kuru parūpēsies kafejnīcas "Taka" mājīgās telpas, „Lie Lie Sister" koncerts un DJ Arvense muzikālais pavadījums visa vakara gaitā.
Dažādu iemeslu dēļ arvien vairāk suņu un citu dzīvnieciņu nonāk uz ielas vai patversmē, tomēr mēs uzskatām, ka katram no tiem kaut kur ir savs saimnieks - tas ir tikai jāatrod! Lai to nedaudz veicinātu, "The ToteBag Revolution" kopā ar vairākiem māksliniekiem apmeklēja Juglas dzīvnieku patversmi „Labās mājas" – mākslinieki iepazinās ar dzīvi patversmē un tās iemītniekiem. Tagad apmeklējuma iespaidi ir pārtapuši mākslas darbos uz auduma tašām un nesīs vēstījumu jebkuram garāmgājējam.

Kopumā izstādē būs apskatāmas astoņas tašas, kuru autori ir Marija Bebre, Niks Beķeris, Anda Birģele, Sabīne Koklačova, Viktors Kozers, Anete Lielpētere, Alvis Misjuns un Lauma Pīpkalēja.

Izstādi atbalsta: Juglas dzīvnieku patversme "Labās Mājas", SIA „Idea at large", kafejnīca TAKA, SIA „Trifolium Sound", „The ToteBag Revolution"

Kafejnīca "Taka" atrodas Miera ielā 10, Rīgā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV