Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Mūzikls "Velniņi" atgriežas uz skatuves

EasyGet.lv, 26.03.2012. 17:20

Komponista Valta Pūces un dzejnieka Pētera Brūvera mūzikls visai ģimenei pēc Rūdolfa Blaumaņa pasakas motīviem - "Velniņi" 3., 4., 5. un 6. maijā (divas izrādes) atgriežas Rīgas Stradiņa universitātes Aulā, informē Guna Zučika.
Mūzikls "Velniņi" atgriežas uz skatuves

"Izrādes šoreiz notiek pavasarī – kad atmostas daba, pasaule kļūst raibāka un mēs, cilvēki, mazliet draiskāki. Gluži vietā un laikā ir citāts no izrādes - "šajā raibā pasaulē, katram sava vieta!"" - saka Valts Pūce. Mūzikla "Velniņi" izrādes norit komponista Valta Pūces 50. jubilejas gadā.

Draiskos velniņus Besiku un Šaitāniņu arī šoreiz atveidos Aija Andrejeva un LieneCandy, Dižvelnu – Niks Matvejevs, Saimnieci/Karalieni – Leonarda Ķestere-Kļaviņa un Saimnieku/ Karali - Jānis Apeinis. Pavadījumu izpildīs mūziķu grupa Valta Pūces virsvadībā.

Biļetes nopērkamas www.ekase.lv. Bērni līdz 5 gadu vecumam var apmeklēt koncertu bez biļetes vecāku pavadībā, ja bērns nesēž atsevišķā sēdvietā.

Katrs biļetes pircējs piedalās izlozē par iespēju pēc izrādes satikt un nofotografēties ar mūzikla galvenajiem varoņiem.

Foto: Velniņi Aija Andrejeva un LieneCandy. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV