Trešdiena, 08.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Staņislava, Staņislavs, Stefānija;

Goda teātris ar izrādi „Nelegālais" viesosies Rīgā

EasyGet.lv, 05.04.2012. 12:42

Goda teātris ar izrādi „Nelegālais" 11. aprīlī viesosies teātrī Dirty Deal Teatro. Goda teātris ir Liepājas teātra aktiera Kaspara Goda neatkarīgais teātris. Iestudējums ir aktiera Gata Malika monoizrāde un tikai atsevišķās ainās viņam pievienojas Agnese Jēkabsone, lai atklātu varoņa ilgas vai reizēm arī iemiesotu reālu būtni.
Goda teātris ar izrādi „Nelegālais" viesosies Rīgā

Viktors Teterins Dzimis 1981g. Saranskā; no 1998 dzīvojis, mācījies un strādājis Maskavā; no 2009 dzīvo Saranskā. Viņa luga „Nelegālais" ieguvusi balvu krievu dramaturģijas konkursā „Действующуе лица".

„Nelegālais" – par vientuļu cilvēku, par mīlestību, par to, ko esības smagums var izdarīt ar dvēseli, par to, ka pat aizmūrējies, tu neesi brīvs no sabiedrības. Un vai Tu to vispār esi gribējis?

Par to, ka nav svarīgi vai esi arābs Jeruzalemē, baltkrievs Rīgā vai latvietis Londonā, jo visos gadījumos esi „bez saknēm".

Tas ir stāsts par to, kā jūtas cilvēks, kurš nekur neiederas un dzīvo vientulībā. Šobrīd, kad daudzi latvieši ir aizbraukuši strādāt uz citām zemēm un cenšas tajās iedzīvoties, šī tēma ir aktuālāka nekā jebkad agrāk. Par vientulību, mīlestību un cilvēka vietu šajā pasaulē. Par cilvēku bez identitātes, bez piederības. Izrādē tiek uzdots skarbs jautājums par to, kas notiek, kad esi izolēts no sabiedrības un saskaries ar savu lielāko pretinieku – sevi pašu. Tanī brīdī nākas pārvērtēt visu savu dzīvi.

Iestudējumu veidojuši režisors Leons Leščinskis un mākslinieks Varis Siliņš.

Biļetes iespējams iegādāties „Biļešu paradīzes" kasēs, kā arī internetā www.bilesuparadize.lv. Biļešu cena – Ls 5 (skolēniem, studentiem un pensionāriem – Ls 3)

Izrādes sākums plkst. 19:00.

Iestudējums tapis ar VKKF atbalstu.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV