Sestdiena, 04.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Viola, Vizbulīte, Vijolīte;

Deju grupa Buras vienā koncertā piedāvās divus uzvedumus

EasyGet.lv, 12.04.2012. 09:23

Piektdien, 20. aprīlī, plkst.19.30 VEF Kultūras pilī deju grupas Buras pamatsastāvs skatītājiem piedāvās divas dejas izrādes, informē deju grupas pārstāvis Guntis Krasovskis.
Deju grupa Buras vienā koncertā piedāvās divus uzvedumus

Koncerta pirmajā daļā deju grupa Buras izdejos lirisku, juteklisku, nedaudz smeldzīgu stāstu „Es eju palikt" jeb stāstu par (ne)satikšanos. Tikmēr otrajā daļā gaidāms draisks un krāsains uzvedums par puišu un meiteņu savstarpējām attiecībām „Rozīnes bez kliņģera". Katra no izrādēm skatītājam piedāvās izdzīvot plašu emociju gammu, kas viennozīmīgi noslēgsies ar smaidu uz lūpām.

Deju grupas Buras dibinātāja vadītāja un horeogrāfe ir Edīte Ābeltiņa. Dejas maģistre, IX un X Skolu jaunatnes dziesmu un deju svētku Mūsdienu deju koncerta režisore, Mūsdienu deju lielkoncerta mākslinieciskā vadītāja. Viņas radītās horeogrāfijas ir kā neaizmirstams notikums, emocionāls pārdzīvojums, sulīga dzīves esence. Deju grupa Buras skatītājus ar nerimstošu izaugsmi turpina pārsteigt jau 14. deju sezonu.

Biļetes nopērkamas „Biļešu paradīzes" kasēs. Biļešu cena – 4Ls.

Vairāk informācijas – www.buras.lv, kā arī www.facebook.com/DejuGrupaBuras.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV