Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

Roberts Rodrigezs nolūko aktierus „Machete Kills"

Raivis Žvagiņš, kinokino.lv, 16.04.2012. 09:49

Režisors Roberts Rodrigezs nolūkojis Melu Gibsonu un Mišelu Viljamsu savai jaunajai filmai „Machete Kills".
Roberts Rodrigezs nolūko aktierus „Machete Kills"

„Machete Kills" uzņemšanu plānots sākt jau aprīļa beigās, taču Rodrigezs atklājis, ka aktieru sastāvam varētu pievienoties Mels Gibsons un Mišela Viljamsa. Gibsons pēdējā laikā nav izcēlies ar lielām lomām - izkrita no "Paģiras 2" aktieru sastāva pēc pārējo aktieru protestiem, atveidoja depresijā ieslīgušu tēvu Džūdijas Fosteres filmā "Bebrs", bet pavisam drīz uz ekrāniem parādīsies Gibsona aktuālā filma "Trakās brīvdienas".

Savukārt trauslā Mišela Viljamsa pēc pievienošanas „Machete Kills" aktieru kolektīvam savu filmogrāfiju iekrāsos citās krāsās, jo iepriekšējās filmas bijušas krasi atšķirīgas no Roberta Rodrigeza gaidāmās lentes.

Tāpat režisors Rodrigezs atklājis, ka plāno uzsākt darbus pie "Sin City 2: A Dame To Kill For". Aktieru sastāvs pagaidām nav nokomplektēts, taču pavisam drīz tiks pieaicināti aktieri ilgi gaidītajam "Grēku pilsētas" turpinājumam.

Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokino.lv.

Foto: Mels Gibsons un Mišela Viljamsa. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV