Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Deju studija "Soul of Dance" aicina uz koncertu

EasyGet.lv, 17.04.2012. 11:56

Svētdien, 22. aprīlī, plkst.17:00 muzikālajā teātrī "Ginger&Fred", Tērbatas ielā 2, notiks deju studijas "Soul of Dance" koncerts, kurā piedalīsies gan meitenes, kuras dejo jau vairākus gadus un ir izpelnījušās vietu studijas pamatsastāvā, gan arī dalībnieces, kuras "Soul of Dance" pievienojušās tikai pirms dažiem mēnešiem, taču ir apņēmības pilnas pierādīt savu varēšanu skatītāju priekšā, informē deju studijas vadītāja Simona Anaņiča.
Deju studija "Soul of Dance" aicina uz koncertu

Deju horeogrāfiju autori ir studijas pedagogi: TV3 šova "Dejo nost!" spilgtās finālistes Simona Anaņiča un Baiba Lazdiņa; azartiskais Jānis Apinis, kura kontā ir sadarbība ar daudziem pazīstamiem māksliniekiem, tai skaitā Mariju Naumovu, kā arī bijušais Latvijas Nacionalās operas baleta mākslinieks, plašu starptautisku deju pieredzi ieguvušais Kārlis Grīnerts.

Kā viesi koncertā uzstāsies Kristinas Avkštoļas vokālās studijas "VoICe" audzēkņi.

""Soul of Dance" dalībnieku koncerts ir sava veida atskaites punkts un atskats uz to, ko pēdējā gada laikā esam paveikuši. Vienlaicīgi tā ir sava veida dāvana gan katram studijas dalībniekam, gan mūsu gaidītajiem skatītājiem. Es gaidu ar nepacietību koncerta dienu un visiem novēlu pašu galveno – izbaudīt mirkli, jo visam padarītajam darbam jāpaliek deju zālē. 22.aprīlī jākāpj uz skatuves un jāļaujas iespējai iejusties dažādos tēlos, uzdrīkstēties pielaikot satriecošākos tērpus un ļaut sev uz mirkli būt mazliet brīvākai, azartiskākai," saka studijas vadītāja Simona Anaņiča.

Viņa norāda, ka ceļš līdz koncerta gala iznākumam nav viegls un līdzens. Daudzas studijas dalībnieces pirmo reizi kāps uz skatuves, citas saskarsies ar izaicinājumu - strauji mainīt tēlus no dejas uz deju. "Tāpēc aicinu visus skatītājus un domubiedrus atbalstīt studijas dalībnieces un arī izteikt savu viedokli par padarīto darbu. Jo mēs visi - gan studijas dalībnieki, gan pedagogi - vēlamies ne tikai darīt to, kas mums sagādā prieku, bet arī augt un kļūt arvien labākiem.

Visiem šajā pavasarīgajā dienā novēlu būt mazliet azartiskākiem un dzīvespriecīgākiem. Neaizmirstiet, ka dzīve nesākas un nebeidzas ar ikdienas raizēm. Atrodiet vismaz divas stundas nedēļā, lai darītu to, kas jums sagādā patiesu prieku," mudina Simona.

Vakars kopā ar "Soul of Dance" paies mājīgajās muzikālā teātra "Ginger&Fred" telpās. Koncertu varēs vērot, sēžot pie galdiņiem, bet pēc koncerta paredzēta saviesīgā daļa. Biļetes cena - Ls 5 (cenā iekļauta maltīte). Biļetes jau šobrīd var iegādāties "Ginger&Fred" kasē (kases darba laiks: O.-Sv. 16:00-19:00).

"Soul of Dance" koncerta dalībnieki gaidīs domubiedrus, studijas dalībnieču draugus un ģimenes locekļus, ikvienu dejas interesentu, kā arī cilvēkus, kuri vēl tikai apsver iespēju sākt mācīties dejot. Gaidīts ir ikviens, kurš vēlas pavadīt vakaru labā atmosfērā, baudot dejas priekšnesumus. Koncerts būs iespēja redzēt studijā pārstāvētos deju stilus, iepazīties un aprunāties ar pedagogiem un esošajiem dalībniekiem.

Jaunu dalībnieku uzņemšana visās grupās sāksies nākamajā dienā pēc koncerta - 23.aprīlī. Ar koncerta biļeti varēs saņemt atlaidi deju nodarbībām maijā vai jūnijā (pēc izvēles).

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV