Sestdiena, 04.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Viola, Vizbulīte, Vijolīte;

Argentīnas tango baudītāji tiekas Kaņepes Kultūras centrā

EasyGet.lv, 25.04.2012. 14:16

Svētdien, 29. aprīlī, no plkst. 17.00 līdz 22.00 Kaņepes Kultūras centrā, Skolas ielā 15, notiks Argentīnas tango deju vakars, informē KKC sabiedrisko attiecību speciāliste Monta Liepa. Uz deju vakaru aicināti visi ieinteresētie, arī bez partneriem un priekšzināšanām.
Argentīnas tango baudītāji tiekas Kaņepes Kultūras centrā

Plkst. 17.00 notiks Argentīnas tango atvērtā nodarbība - iepazīšanās ar moderno un klasisko tango, un profesionālu dejotāju paraugdemonstrējumi. Savukārt plkst. 19.00 notiks Milonga – Argentīnas tango deju vakars neformālā gaisotnē, kur satikties, atpūsties, dejot pašiem un vērot citus dejojam. Ieejas maksa - 2 LVL, skolniekiem, studentiem, pensionāriem - 1 LVL.

Nodarbību vadīs „Tangostudio" dibinātājs un vadītājs, starptautiskā festivāla „Tango Sun Festival" direktors Aigars Stirna, kurš dejo kopš 1999. gada. Aigars Stirna ir specializējies un vadījis nodarbības Latvijā un ārvalstīs, kā arī iestudējis tango horeogrāfiju Latvijas Nacionālā teātra izrādei „Uz neatgriešanos".

Argentīnas tango ir ne tikai kaislīga mīlestības deja, bet arī skaista mūzika, dzeja, māksla, īpašs dvēseles stāvoklis un terapija. Šī deja ir kā emocionāla komunikācija un radoša izpausme, kuras pamatā ir prieks un brīva improvizācija ar kustību.

Tango pasākumi Kaņepes Kultūras centrā norisināsies no 25.a prīļa līdz 30. maijam. Argentīnas tango nodarbības notiks trešdienās, 2., 9., 16., 23. un 30. maijā plkst. 18.00.

Plašākā informācija: www.tangostudio.lv, Facebook: Kaņepes Kultūras centrs

Foto: Argentīnas tango baudītāji. Foto © CTMG

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV