Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Zanes Lūses „Puķes" galerijā „Pegazs"

EasyGet.lv, 02.05.2012. 11:23

No 7. maija līdz 1. jūnijam mākslas galerijā „Pegazs" būs skatāma gleznotājas Zanes Lūses personālizstāde "Puķes", informē māksliniece.
Zanes Lūses „Puķes" galerijā „Pegazs"

Kā vienkāršā un tiešā veidā pavēsta jau pats izstādes nosaukums, šī Zanes Lūses izstāde atvēlēta konkrētai un māksliniecei tuvai tēmai, kas vienmēr pastāvējusi līdzās viņas atpazīstamākajiem darbiem, ko raksturo īpaša tēlainība un vienmēr klātesošs sirsnīgs stāsts ar darba nosaukumu kā asprātīgu vēstījuma atslēgu. Taču jau daudzās iepriekšējās Zanes Lūses izstādēs pa pārītim iemaldījušās gleznas, kurās nosaukums lomu nespēlē un arī īpašs stāsts netiek stāstīts – tās ir gleznas, kurās attēlotas – vienkārši puķes. Dekoratīvākas vai mazāk dekoratīvas, stilizētākas vai reālistiskākas, lielformāta vai miniatūra izmēra gleznas, kurās gleznotas gan rozes, gan pieneņpūkas – vieno dabas vērojums un prieks par to.

Mākslas galerija „Pegazs" atrodas Rūpniecības ielā 18, Rīgā.

Darba laiks: 11.00–17.00 (darba dienās).

Papildu informācija: www.galerijapegazs.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV