Ceturtdiena, 09.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Klāvs, Einārs, Ervīns;

Seriālam Grejas Anatomija tiks filmēts turpinājums

EasyGet.lv, 17.05.2012. 12:21

Grejas Anatomijas varoņu un stāsta radītāja Šonda Raimes (Shonda Rhimes) maija sākumā nāca klajā ar pziņojumu par seriāla turpinājumu un apsolīja faniem, ka strādās pie 9. sezonas radīšanas, informē Inese Saulāja.
Seriālam Grejas Anatomija tiks filmēts turpinājums

Patlaban vēl tiek rakstītas un filmētas pēdējas 8. sezonas sērijas, ar kurām Jūnijā konkrētā Grejas Anatomijas sezona beigsies. Līdz ar sezonas beigām, beidzas arī visu galveno varoņu līgumi, un nav zināms, kurš no viņiem būs redzams arī nākamajā sezona. Per to gan nebēdā Šonda: "Es mīlu visus filmas varoņu lomas atveidotājus...tomēr vai kāds atgriezīsies vai neviens no viņiem, šovs turpināsies. Es gan ceru, ka visi būs redzami arī nākamajā 9. sezona."

Aktieri, kuriem nav pagarināts līgums: Elena Pompeo (Meredith Grey), Patriks Dempsijs (Derek Shepherd),Čandra Vilsone (Miranda Bailey), Džastins Čambers (Alex Karev), Sandra Oha (Cristina Yang), and Džeimss Pikenss (Richard Webber).

Svarīgi ir pieminēt, ka studija ABC vēl nav izteikuši oficiālu gala lēmumu par 9. sezonas filmēšanas sākumu un pārējām detaļām.

Grejas Anatomija ir seriāls, kas iemantojis miljoniem skatītāju mīlestību visā pasaulē. Tā vēsture sākas no 2005. gada, kad tika uzņemta pirmā sezona. Seriāls, tā veidotāji un aktieri apbalvoti gan ar prestižo godalgu "Zelta Globuss", gan trim EMMY balvām, saņemti vēl dažādi apbalvojumi un nominēti neskaitāmas nominācijas.

Grejas Anatomija 8. sezona skatāma Trešdienās 20:00, FOXlife kanālā.

Foto: Kadrs no seriāla Grejas Anatomija. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV